AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Intel'den AMD'ye Nasıl Geçilir?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
muhammetipli_1989 İletim - 19/09/2013 : 22:22:46
bende hp pavillion laptop var intel ve amd ekran kartı var pc inteli hep görüyor ben hep amd yi görsün istiyorum amd radeon tm 6470 m yaardım eder msiniz acilll
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
AnilKalkan İletim - 27/09/2013 : 21:16:25
Nvidia'nın Optimus teknolojisinin bir benzeri ama AMD konusunda net bilgim yok açıkçası. Oyunları veya programları açarken grafik işlemciyle çalıştır diyip AMD kartı seçersen sorun çözülür diye tahmin ediyorum.

Onun dışında yine AMD yönetim paneline girip devamlı o kartı çalıştırmasını isteyebilirsin.
CrAzY_IVAN İletim - 21/09/2013 : 00:01:47
Bir laptopta iki tane ekran kartı olabileceğini sanmıyorum, ya da ben teknolojiden uzak kaldım. :) Hani belki anakart üzerinde yerleşik bir Intel chipset varsa, ekran kartından hariç olarak, onu algılıyor olabilir sistem. Ama hani mümkün gelmiyor bana.

Inter'in dediği gibi biraz daha detaylı yazarsan daha sağlıklı yardım edebiliriz. Laptopun modeli ve kullandığın işletim sistemi nedir?

Bu gibi durumlarda, sürücülerin çakışması, aygıtların çakışması gibi problemler ön plandadır. Aygıt yöneticisinden ünlemli aygıtlar var mı kontrol edebilirsin. Artı olarak kullandığın işletim sistemi laptop ile aldığın işletim sistemi değilse, uyum problemi de yaşayabilirsin... Windows'u da güncel tutmak mühim.
inter_23 İletim - 20/09/2013 : 13:51:54
Yazdığından bir şey anlamadım, daha detaylı yazabilir misin?

0.03 Snitz Forums 2000