|
Yazar |
Konu  |
|
muhammetipli_1989
Üye

Turkey
İleti 105 |
İletim - 19/09/2013 : 22:22:46
|
bende hp pavillion laptop var intel ve amd ekran kartı var pc inteli hep görüyor ben hep amd yi görsün istiyorum amd radeon tm 6470 m yaardım eder msiniz acilll |
EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 20/09/2013 : 13:51:54
|
Yazdığından bir şey anlamadım, daha detaylı yazabilir misin? |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 21/09/2013 : 00:01:47
|
Bir laptopta iki tane ekran kartı olabileceğini sanmıyorum, ya da ben teknolojiden uzak kaldım. :) Hani belki anakart üzerinde yerleşik bir Intel chipset varsa, ekran kartından hariç olarak, onu algılıyor olabilir sistem. Ama hani mümkün gelmiyor bana.
Inter'in dediği gibi biraz daha detaylı yazarsan daha sağlıklı yardım edebiliriz. Laptopun modeli ve kullandığın işletim sistemi nedir?
Bu gibi durumlarda, sürücülerin çakışması, aygıtların çakışması gibi problemler ön plandadır. Aygıt yöneticisinden ünlemli aygıtlar var mı kontrol edebilirsin. Artı olarak kullandığın işletim sistemi laptop ile aldığın işletim sistemi değilse, uyum problemi de yaşayabilirsin... Windows'u da güncel tutmak mühim. |
 |
|
AnilKalkan
Yazar

Turkey
İleti 28 |
İletim - 27/09/2013 : 21:16:25
|
Nvidia'nın Optimus teknolojisinin bir benzeri ama AMD konusunda net bilgim yok açıkçası. Oyunları veya programları açarken grafik işlemciyle çalıştır diyip AMD kartı seçersen sorun çözülür diye tahmin ediyorum.
Onun dışında yine AMD yönetim paneline girip devamlı o kartı çalıştırmasını isteyebilirsin. |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|