AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Intel'den AMD'ye Nasıl Geçilir?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

muhammetipli_1989
Üye

Turkey
İleti 105

İletim - 19/09/2013 :  22:22:46  Bilgileri Göster  muhammetipli_1989'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende hp pavillion laptop var intel ve amd ekran kartı var pc inteli hep görüyor ben hep amd yi görsün istiyorum amd radeon tm 6470 m yaardım eder msiniz acilll

EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 20/09/2013 :  13:51:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yazdığından bir şey anlamadım, daha detaylı yazabilir misin?

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 21/09/2013 :  00:01:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir laptopta iki tane ekran kartı olabileceğini sanmıyorum, ya da ben teknolojiden uzak kaldım. :) Hani belki anakart üzerinde yerleşik bir Intel chipset varsa, ekran kartından hariç olarak, onu algılıyor olabilir sistem. Ama hani mümkün gelmiyor bana.

Inter'in dediği gibi biraz daha detaylı yazarsan daha sağlıklı yardım edebiliriz. Laptopun modeli ve kullandığın işletim sistemi nedir?

Bu gibi durumlarda, sürücülerin çakışması, aygıtların çakışması gibi problemler ön plandadır. Aygıt yöneticisinden ünlemli aygıtlar var mı kontrol edebilirsin. Artı olarak kullandığın işletim sistemi laptop ile aldığın işletim sistemi değilse, uyum problemi de yaşayabilirsin... Windows'u da güncel tutmak mühim.
Sayfanın En Üstüne Git

AnilKalkan
Yazar

Turkey
İleti 28

İletim - 27/09/2013 :  21:16:25  Bilgileri Göster  AnilKalkan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Nvidia'nın Optimus teknolojisinin bir benzeri ama AMD konusunda net bilgim yok açıkçası. Oyunları veya programları açarken grafik işlemciyle çalıştır diyip AMD kartı seçersen sorun çözülür diye tahmin ediyorum.

Onun dışında yine AMD yönetim paneline girip devamlı o kartı çalıştırmasını isteyebilirsin.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000