AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Derslere Özel Bölümler....

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
FearOfThEDarK İletim - 13/06/2008 : 17:54:05
biliyorum forumun ismi bile zaten oyunsitesi ama ona bakarsak spor sanat vs.vs de var.

neden derslere özel bölümler olmasın???

türkçe mat yabancı dil vs.vs hakkkında ayrı ayrı bölümler açılabilir böylece dersler ve ödevlerede yardımcı olunabilir???
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ShiLMyrO İletim - 14/06/2008 : 18:25:04
Google'ye ödev yazan insanlar foruma gelir.Sadece ödev bölümlerine girip işlerini görüp giderler.Niye böyle birşey olsun ki bence o zaman forum amacından sapar.
Tony_P@rker İletim - 14/06/2008 : 15:10:59
Ben bu siteye zaman geçirmek, derslerden biraz da olsun uzak olmak icin giriyorum..Girdiğimde bir Fizik Kimya bölümü falan görmek hiç iç açıcı gelmeyebilir.. =D
Dodo İletim - 14/06/2008 : 10:42:08
Ödevlerinizi kendiniz yapmanız taraftarıyız. İlla böyle bi'şey olsun derseniz de aylık 50 dolara üyelikle herşey mümkün.. :D
quLeryuzz İletim - 14/06/2008 : 09:42:26
Bu Konu Yerine Arajtırmalar Diye Bir Konu Açsak.Tek Orda Kimin Ne Yaptığı Kimin Ne Olduğu Hakkında Bilgiler Olcak.Ve Kuralları Bunlar Olsa.

1.Konu Açıcağınız Zaman Diyer Konulara Bakın Eğer Aynı Konu Varsa O Konuyu Açmayın!
2.Bir Konu Açıp Arajtırma İstemek Yasak!

Arajtırmalar Konusunda Arajtırmalar Konusunun Kuralları Diye Bir Konu Açıp Sabitleyip Konuyu Kilitlersek Herkezin Dikkatini Çeker Galiba Ve Biraz Daha Dikkatli Konu Açılır.
Uruk-Hai İletim - 14/06/2008 : 00:32:15
Bunu daha önce konusmustuk ; ama ben bu fikire karsiyim , su istimal olur bir süre sonra , insanlar ödevlerini üyelere yaptirmaya baslarlar , oyun sitesi forumu ödevlerinizi yaptiracaginiz bir forum degildir uyarisini binlerce kez tekrar etmek zorunda kaliriz .

0.03 Snitz Forums 2000