Bunu daha önce konusmustuk ; ama ben bu fikire karsiyim , su istimal olur bir süre sonra , insanlar ödevlerini üyelere yaptirmaya baslarlar , oyun sitesi forumu ödevlerinizi yaptiracaginiz bir forum degildir uyarisini binlerce kez tekrar etmek zorunda kaliriz .
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Bu Konu Yerine Arajtırmalar Diye Bir Konu Açsak.Tek Orda Kimin Ne Yaptığı Kimin Ne Olduğu Hakkında Bilgiler Olcak.Ve Kuralları Bunlar Olsa.
1.Konu Açıcağınız Zaman Diyer Konulara Bakın Eğer Aynı Konu Varsa O Konuyu Açmayın! 2.Bir Konu Açıp Arajtırma İstemek Yasak!
Arajtırmalar Konusunda Arajtırmalar Konusunun Kuralları Diye Bir Konu Açıp Sabitleyip Konuyu Kilitlersek Herkezin Dikkatini Çeker Galiba Ve Biraz Daha Dikkatli Konu Açılır.
Ben bu siteye zaman geçirmek, derslerden biraz da olsun uzak olmak icin giriyorum..Girdiğimde bir Fizik Kimya bölümü falan görmek hiç iç açıcı gelmeyebilir.. =D