AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Sürü psikolojisini kullanma

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Lenin İletim - 23/06/2008 : 23:48:08
Koyunlarla çok dalga geçeriz. Biri uçurumdan atlamış diğerleride peşinden gitmiş diye. Ama aslında biz insanlarda da mevcuttur bu. Ve bazen çok güzel şeylere neden olur.
Mesela oyunsite'sinin oturan tutumlarından biri korsana karşı olması.Bu karşılığı kurallar mı sağladı yoksa üylerin tutumu mu? Tabiki üyelerin tutumu. Sonuçta birisi ''korsan film download'' adında bir konu açtığında herkes buna tepki gösteriyorsa, bu konuyu neden tekrar açsın.
Ama bire şurdan bakalım.Sitenin 10 üyesinden 8'i korsana karşı olduğu için diğer 2'sinide değiştirip korsana karşı hale getirebiliyor.Ya korsancılar 8 olsaydı.
Bu 10'da 8'lik oranı şu konuda da kullanamaz mıyız?Şuanki tabirlerle yeni isimleri çıkmış. Post kasmak, Post ranking, İleti ranking gibi... Hepsi aynı anlamda da nedense çoğaltma gereksinimi duyulmuş ve farklı anlamda gibi kullanılmayada başlanmış.Ama ben eski tabirle konuşacağım iletiyi arttırmaya çalışma ve gereksiz ileti atma. Belkide bu internet forumlarının ve forumcuların en büyük belalarından biri.
Oyun Sitesi üyelerine nasıl bu zihniyetini oturttunuz bilmiyorum (korsana karşı olma) ama bunda sürü psikolojisinin etkeni olduğu kesin.
Bir şekildede biraz önce anlattığım ''iletini arttırmak için gereksiz ileti atma durumu''na da böyle bir yargı oturtulamaz mı? Kabul ediyorum oyunsitesi bu konuda diğerlerine göre çok önde. Ama yeni deyimle post ranking'in olmadığı bir site imkansız mı?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
inter_23 İletim - 15/07/2008 : 04:20:47
Kro özlemişiz ya bu konulara kilit vurmanı. Bu kadar özletme kendini =)
|KRONDOR| İletim - 15/07/2008 : 01:01:35
http://www.oyunsitesi.com/forum/pop_profile.asp?mode=Edit adresinden bilgilerinizi değiştirebilirsiniz.
Medal of Honor İletim - 14/07/2008 : 10:03:38
slm Uruk-Hai ben medal of honor kaydolurken yasımı yanlis yazdım nasıl düzeltirim
Lenin İletim - 01/07/2008 : 23:53:14
Arkandan mı konuşuyorum? =)
Arkadaşlar toplanın toplanın, iso-man duymasın ama arkasından konuşuyormuşum:D
Yahu o değilde nasıl becerebilirim bir forum sitesinde arkandan konuşmayı?
iso-man İletim - 01/07/2008 : 23:51:10
slm arkideş bndn bahsedio fkt ndense arkamdn konuşuo nese
sağolun varolun
ismail server

0.02 Snitz Forums 2000