|
Yazar |
Konu  |
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 23/06/2008 : 23:48:08
|
Koyunlarla çok dalga geçeriz. Biri uçurumdan atlamış diğerleride peşinden gitmiş diye. Ama aslında biz insanlarda da mevcuttur bu. Ve bazen çok güzel şeylere neden olur. Mesela oyunsite'sinin oturan tutumlarından biri korsana karşı olması.Bu karşılığı kurallar mı sağladı yoksa üylerin tutumu mu? Tabiki üyelerin tutumu. Sonuçta birisi ''korsan film download'' adında bir konu açtığında herkes buna tepki gösteriyorsa, bu konuyu neden tekrar açsın. Ama bire şurdan bakalım.Sitenin 10 üyesinden 8'i korsana karşı olduğu için diğer 2'sinide değiştirip korsana karşı hale getirebiliyor.Ya korsancılar 8 olsaydı. Bu 10'da 8'lik oranı şu konuda da kullanamaz mıyız?Şuanki tabirlerle yeni isimleri çıkmış. Post kasmak, Post ranking, İleti ranking gibi... Hepsi aynı anlamda da nedense çoğaltma gereksinimi duyulmuş ve farklı anlamda gibi kullanılmayada başlanmış.Ama ben eski tabirle konuşacağım iletiyi arttırmaya çalışma ve gereksiz ileti atma. Belkide bu internet forumlarının ve forumcuların en büyük belalarından biri. Oyun Sitesi üyelerine nasıl bu zihniyetini oturttunuz bilmiyorum (korsana karşı olma) ama bunda sürü psikolojisinin etkeni olduğu kesin. Bir şekildede biraz önce anlattığım ''iletini arttırmak için gereksiz ileti atma durumu''na da böyle bir yargı oturtulamaz mı? Kabul ediyorum oyunsitesi bu konuda diğerlerine göre çok önde. Ama yeni deyimle post ranking'in olmadığı bir site imkansız mı? |
Burjuva Lenin'i ... |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 24/06/2008 : 00:01:19
|
keşke korsan olayında bir de pratiğe geçsek:) forumda tamamen yasak tabii herkes de karşı ama gerçek hayatta hepimiz kullanıyoruz.Sanal hayatta sürü psikolojisinin gerçek hayata pek etkisi yok bence |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 24/06/2008 : 00:04:18
|
batuhanus doğru bir noktaya değindi. Burada hepimiz korsanlarla ilgili konulara karşıyız ama günlük hayatta bir çoğumuz kullanıyordur eminim.
İleti sayısına gelince içimizdeki bu gösteriş merakını bir kenara atabilirsek bununda önüne geçebiliriz elbet. :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 24/06/2008 : 00:04:28
|
Türkçeyi kullanamayanların oranı %80 olduğundan ben o %20'nin gitmesinden korkuyorum şahsen x)
ZOMG WTF 12 MİLYON POSTU VAR ! şeklinde insanlara saygı gösteren saçma insanların internete daha kolay erişebilmesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Ek: Üstte belirttiğim kişilerden kasıt: Sayılara önem veren, işin şekil yönünde kalmış kişilerdir. 12 milyon(biraz abartılı, evet x)) kez adam akıllı; yardımcı olacak, bilgi verecek şekilde mesaj attıysa buna bir söz yok. Ama eskiden hatırladığım kadarıyla foruma "1 dakika içinde 1 mesaj atabilme hakkı" sistemini getiren üye 1 saatte 750~ kadar mesaj atmış x) |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 24/06/2008 : 00:08:11
|
doğruyu söylemek gerekirse ben bir oyunu bulamadığım için rapidshare linklerinden indirdim :( |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 24/06/2008 : 00:23:44
|
İso_Demiro'ya kilit lütfen. :P |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|