AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Serbest Bölüm Kapatılsın!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
RoM3o İletim - 14/07/2008 : 14:15:45
Bu başlık şuan söyleyeceklerime oldukça uyuyor.Benim fikrim serbest bölüm ya kapatılsın yada orda "geyik" denilen muhabbet yapılmasın.Serbestlikte bir yere kadar.Gerçekten çok seviyesiz vede gereksiz boş mesaj atıp forumumuzun ciddiyetini fazlasıyla düşüren kişiler (kişi demem için kişilikli olmaları lazım) yada basit insanlar bu yaptıklarını büyük bi halt sanıp kendileriyle gururmu duyuyorlar bilemiyorum ama bunu neredeyse fazlasıyla başarıyorlar.Her yerden fırlama üyeler türemeye başladı.Biri şirinlik yapar biri saçma laflarla dikkatleri üzerine çekmeye çalışır biri lobi yapar.Artık serbest bölümün bu kadar serbest olmaması gerektiğini düşünüyorum.OyunSitesine uzun yıllardır üyeyim.Hiçbir zaman üyelik tarihimle övünmedim ama şuan eski bir üye olduğumu düşünerek sizden rica ediyorum bişiler düşünün bu işe artık Kimse yaşına sığınıp mesajlarını düzgün göstermeyede çalışmasın çok insan tanıyorum 12-13 yaşlarında forumda çok düzgün içerikli mesajlar yazan vede yaşına bakmasanız 20-22 yaşında sanacağınız..Yeter yahu yeter..Biraz çeki düzen lütfen.Ben buranın ahlak polisi değilim sadece bir üye olarak gördüklerimi vede rahatsız olduklarımı söylüyorum..

Ayrıca son bir diyeceğim daha var bazı arkadaşlarımız foruma üye olduğu tarihten bu yana sanırım forumla yatıp kalkıyor heyecanlarına veriyorum ama bazı şeyleri abartmayalım lütfen

Saygılı olan herkeze saygılar...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
inter_23 İletim - 16/07/2008 : 12:19:09
Mantıksız. Ne kadar doğru cevap verecekleri meçhul...
metallica İletim - 15/07/2008 : 14:32:12
Başka bir çözüm yolu daha var kayıt ın yanında birde anket yapın cevaplarında içten olmalarını isteyin verdikleri cevaplara göre yöneticiler kayıt etsin haksızmıyım
RoM3o İletim - 15/07/2008 : 13:50:31
Neyse yöneticilerin dedikleri doğru biraz takmamak gerekiyor sanırım.
ShiLMyrO İletim - 15/07/2008 : 10:53:58
Ama baştan 5 konu bunlara ait olunca insan sinirleniyor, elde değil.IP ban yok mu birdaha foruma yaklaşamasınlar.Sanırım yeni üyelik açıp kaldıkları yerden devam ediyorlar.
CrAzY_IVAN İletim - 15/07/2008 : 00:48:06
Birine konu açması için 50 mesaj atman gerekli gibi bir kıstas getirirsen, yardıma ihtiyacı olan kişiler bu sefer alakasız konularda sorularını sormaya başlayacaktır ve / veya konu açabilmek için her konuya -evet, -katılıyorum, +1, ve türevleri mesajları atıp duracaklardır.

Bu da çözüm değil ne yazık ki.

KRONDOR'un bir başka konuda dediği gibi, kaale almayın böyle tipleri arkadaşlar. Yoklarmış gibi davranın.

0.02 Snitz Forums 2000