AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Serbest Bölüm Kapatılsın!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 14/07/2008 :  14:15:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu başlık şuan söyleyeceklerime oldukça uyuyor.Benim fikrim serbest bölüm ya kapatılsın yada orda "geyik" denilen muhabbet yapılmasın.Serbestlikte bir yere kadar.Gerçekten çok seviyesiz vede gereksiz boş mesaj atıp forumumuzun ciddiyetini fazlasıyla düşüren kişiler (kişi demem için kişilikli olmaları lazım) yada basit insanlar bu yaptıklarını büyük bi halt sanıp kendileriyle gururmu duyuyorlar bilemiyorum ama bunu neredeyse fazlasıyla başarıyorlar.Her yerden fırlama üyeler türemeye başladı.Biri şirinlik yapar biri saçma laflarla dikkatleri üzerine çekmeye çalışır biri lobi yapar.Artık serbest bölümün bu kadar serbest olmaması gerektiğini düşünüyorum.OyunSitesine uzun yıllardır üyeyim.Hiçbir zaman üyelik tarihimle övünmedim ama şuan eski bir üye olduğumu düşünerek sizden rica ediyorum bişiler düşünün bu işe artık Kimse yaşına sığınıp mesajlarını düzgün göstermeyede çalışmasın çok insan tanıyorum 12-13 yaşlarında forumda çok düzgün içerikli mesajlar yazan vede yaşına bakmasanız 20-22 yaşında sanacağınız..Yeter yahu yeter..Biraz çeki düzen lütfen.Ben buranın ahlak polisi değilim sadece bir üye olarak gördüklerimi vede rahatsız olduklarımı söylüyorum..

Ayrıca son bir diyeceğim daha var bazı arkadaşlarımız foruma üye olduğu tarihten bu yana sanırım forumla yatıp kalkıyor heyecanlarına veriyorum ama bazı şeyleri abartmayalım lütfen

Saygılı olan herkeze saygılar...

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 14/07/2008 :  14:31:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Başta SEN!

Member Since ~ 2004

Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 14/07/2008 :  14:41:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence bazı hesaplar IP'den banlanmalı.

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 14/07/2008 :  14:52:43  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
muhahaha biraz fazla olmaya başladı...

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 14/07/2008 :  14:56:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
wolverine tarafından yazılan:

Bence bazı hesaplar IP'den banlanmalı.

Öyle bir imkan varsa yapılmalı bencede.

Member Since ~ 2004

Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 14/07/2008 :  15:57:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu sorun serbest bölüm kapatılsa da çözülmez hatta daha karmasık bir hal alır, farklı farklı bölümlere alakasız mesajlar atılabilir.. Fakat artık gercekten can sıkıcı bir hal almaya basladı bu durum, "embesiller" adeta akın ediyor foruma..Elden ne gelir bilmiyorum ama varsa bi çözümü çok iyi olur..

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000