AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Inter_23 Hakkında

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Lenin İletim - 02/09/2008 : 19:12:50
Şu son 1 ay içinde sitemizde pek hoş şeyler olmadı... Bir kaç tutarsız insan yüzünden sıkıntı çekiyoruz. İnter_23 adlı arkadaşımızın hesabı hacklenmiş. Email'i ; poisoncetesi@mynet.com olarak değiştirilmiş. Bu saldırı ile daha önce başımıza gelen ahlaksız ileti yığını saldırısı arasında kesin olarak bir bağ yok. Krondor hocam ip kontrolü yapmakta şuan. Büyük ihtimal bir bağlantı çıkacaktır. Zaten Email adreside size bir şey hatırlatıyordur ; '' Çetesi''

Böyle durumlarla her forum sitesi karşı karşıya kalabilir. Biz sıkı bir aileyiz ve bunun üstesinden geleceğiz. Öncelikli ricam dikkatli olun. Özellikle forum düzenini değiştirme yetkisi olan arkadaşlarımızın (Yöneticilerin) bir hassa daha fazla dikkatli olması gerekiyor. Bugün inter_23 yerine bir yöneticinin hesabı hacklenseydi çok daha kötü bir durumla karşı karşıya gelebilirdik.

İkinci ricam ise neşemizi ve paylaşımcılığımızı kaybetmeyelim. OS'yi bugünkü haline getiren bizleriz ve ona kötü bir şey olmasınada kolay kolay izin vermeyiz diye düşünüyorum... Yanılmıyorum değil mi?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
CrAzY_IVAN İletim - 13/07/2010 : 18:52:23
""
HighVoltage İletim - 13/07/2010 : 17:29:39
Altuğ'un ağzının kulaklarına vardığını hissedebiliyorum. Nereden mi biliyorum. Çünkü aynısı bana da oluyor :)
CrAzY_IVAN İletim - 13/07/2010 : 11:51:40
Toplanın toplanın... Haydi bakalım...
inter_23 İletim - 13/07/2010 : 01:24:07
Seni tekrar görmek ne büyük mutluluk =)
umutcanuğuz İletim - 12/07/2010 : 23:34:13
Forumu çok yaralayan olaylardı.. Neyse uzun bir aradan sonra döndüm foruma. Niye buraya atıyorsam ilk mesajı :D

0.02 Snitz Forums 2000