Şu son 1 ay içinde sitemizde pek hoş şeyler olmadı... Bir kaç tutarsız insan yüzünden sıkıntı çekiyoruz. İnter_23 adlı arkadaşımızın hesabı hacklenmiş. Email'i ; poisoncetesi@mynet.com olarak değiştirilmiş. Bu saldırı ile daha önce başımıza gelen ahlaksız ileti yığını saldırısı arasında kesin olarak bir bağ yok. Krondor hocam ip kontrolü yapmakta şuan. Büyük ihtimal bir bağlantı çıkacaktır. Zaten Email adreside size bir şey hatırlatıyordur ; '' Çetesi''
Böyle durumlarla her forum sitesi karşı karşıya kalabilir. Biz sıkı bir aileyiz ve bunun üstesinden geleceğiz. Öncelikli ricam dikkatli olun. Özellikle forum düzenini değiştirme yetkisi olan arkadaşlarımızın (Yöneticilerin) bir hassa daha fazla dikkatli olması gerekiyor. Bugün inter_23 yerine bir yöneticinin hesabı hacklenseydi çok daha kötü bir durumla karşı karşıya gelebilirdik.
İkinci ricam ise neşemizi ve paylaşımcılığımızı kaybetmeyelim. OS'yi bugünkü haline getiren bizleriz ve ona kötü bir şey olmasınada kolay kolay izin vermeyiz diye düşünüyorum... Yanılmıyorum değil mi?
Hocam sözün bittiği yer ben cidden sinirlendim artık.Bide saf gibi destekledim üye alımının açılmasını yuh artık ya! Verin bi sopa bide adreslerini ben ne yapacağımı biliyorum.
Son zamanlarda siteye hiç bakamadığım için neler olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok. Anlaşılan birileri OS ile uğraşıyor. Lenin hocamın dediği gibi aile olduk biz artık bunun üstesinden de gelebileceğimize inanıyorum. İnşallah daha kötü sonuçlar doğurmaz.
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."