AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 [O]yun[S]ite*Miz!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
RoM3o İletim - 01/11/2008 : 22:22:51
Bakın.Yeter artık..Size onlarca kez şans verildi.Size bu yetmedi.Sürekli bu şansı suistimal ettiniz.

Demişsiniz ki:
"Kabil’e değil sana sesleniyorum, evet sana bu yazıyı okuyan üyeye, şimdi bu yazıları iyi oku çaresiz üye, Admin'in senden hoşlanmadığı olasılığını düşünmelisin. O seni oyunsitesinde hiç istemedi, hatta büyük olasılıkla senden nefret ediyor. Bu kötü bir şey değil. Kilitlenmeyi veya seçkin üye olmayı boş ver. Her şeyden önce korkmayı bırakıp bir gün banlanacağını kabullenmelisin."

Kandırma kendini! Ne korkması? Ne korkusu? Kimden korku? Burada kayıtlı 10.000'e yakın üye var.Bunlardan kaçı haksız yere ban yemiş? Küfür etmeden? Site kurallarına uyduğu halde? Biz büyük bir aileyiz ve birbirimizi gerçekten seviyoruz. Sevmesek günlük bilgisayar başında durma süremizin bi kısmını buraya vermezdik. Sizin gücünüz ne olursa olsun bu aileyi parçalamaya yetmez. Ha tabi bu kavramlar size uzak gelebilir. Anlamadığınız olursa açın bi sözlük bakın(!). İstediğiniz kadar üyelik alın istediğiniz kadar konu açın içinizde her türlü fesatlık bulunsun biz OS'yiz! Birbirimize "Hocam" diye hitap eden bir kitleyiz! Çünkü birbirimizi seviyoruz ve saygı duyuyoruz! Sizin ucuz numaralarınızla bunu yıpratmanız mümkün değil! Ve sen ordaki. Evet bu yazıyı okuyan "kendini bilmez!" tekrar tekrar oku bu yazıyı. Hesap mı hacklediğinizi sanıyorsunuz? Hackleyin benim hesabımı lan! Hackleyemeyen adam değildir! Doğduğunuz güne lanet olsun lan!
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
sagopa-gok İletim - 16/11/2008 : 14:37:49
7/24 nöbetteyim :P
[/quote]

Fark ettim gecenin bi yarsı temizliyodun forumu
FearOfThEDarK İletim - 16/11/2008 : 14:11:43
alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

Bizde yakında belleyeceğiz bişeyleri ama durun bakalım...

Evet en kısa zamanda .. Benim şifremi alıpta küfür etmeyen şerefsizdir , kendini hacker sananlara duyrulur ..
Palad1n İletim - 16/11/2008 : 11:16:49
Destek lazım olursa bi titreşim kadar yakındayım ^^
Uruk-Hai İletim - 16/11/2008 : 03:50:27
alıntı:
sagopa-gok tarafından yazılan:

Gene bi şerefsizlik yaptı bu adi herifler.Ellerine ne geçiyo anlamıyorum.Anakartı yanasıcalar xD....Ama bizimkilerden biri düzeltti sanırım.Ellerine sağlık :D

7/24 nöbetteyim :P
sagopa-gok İletim - 16/11/2008 : 03:39:03
Gene bi şerefsizlik yaptı bu adi herifler.Ellerine ne geçiyo anlamıyorum.Anakartı yanasıcalar xD....Ama bizimkilerden biri düzeltti sanırım.Ellerine sağlık :D

0.03 Snitz Forums 2000