|
Yazar |
Konu  |
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 01/11/2008 : 22:22:51
|
Bakın.Yeter artık..Size onlarca kez şans verildi.Size bu yetmedi.Sürekli bu şansı suistimal ettiniz.
Demişsiniz ki: "Kabil’e değil sana sesleniyorum, evet sana bu yazıyı okuyan üyeye, şimdi bu yazıları iyi oku çaresiz üye, Admin'in senden hoşlanmadığı olasılığını düşünmelisin. O seni oyunsitesinde hiç istemedi, hatta büyük olasılıkla senden nefret ediyor. Bu kötü bir şey değil. Kilitlenmeyi veya seçkin üye olmayı boş ver. Her şeyden önce korkmayı bırakıp bir gün banlanacağını kabullenmelisin."
Kandırma kendini! Ne korkması? Ne korkusu? Kimden korku? Burada kayıtlı 10.000'e yakın üye var.Bunlardan kaçı haksız yere ban yemiş? Küfür etmeden? Site kurallarına uyduğu halde? Biz büyük bir aileyiz ve birbirimizi gerçekten seviyoruz. Sevmesek günlük bilgisayar başında durma süremizin bi kısmını buraya vermezdik. Sizin gücünüz ne olursa olsun bu aileyi parçalamaya yetmez. Ha tabi bu kavramlar size uzak gelebilir. Anlamadığınız olursa açın bi sözlük bakın(!). İstediğiniz kadar üyelik alın istediğiniz kadar konu açın içinizde her türlü fesatlık bulunsun biz OS'yiz! Birbirimize "Hocam" diye hitap eden bir kitleyiz! Çünkü birbirimizi seviyoruz ve saygı duyuyoruz! Sizin ucuz numaralarınızla bunu yıpratmanız mümkün değil! Ve sen ordaki. Evet bu yazıyı okuyan "kendini bilmez!" tekrar tekrar oku bu yazıyı. Hesap mı hacklediğinizi sanıyorsunuz? Hackleyin benim hesabımı lan! Hackleyemeyen adam değildir! Doğduğunuz güne lanet olsun lan! |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 01/11/2008 : 22:49:58
|
Çıldırttınız en sonunda adamı... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 01/11/2008 : 22:52:35
|
Stay cool x) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698 |
İletim - 02/11/2008 : 00:06:25
|
İlgili arkadaşlar ve yaptıkları konusunda geçmişi yad edip de gururlarını okşamadan, üslubu ile yaşlarına uygun olarak cevap vermeniz, oyunsitesi nin bir takipçisi olarak yetecektir.
Yalnız bu kardeşlerin hayal güçlerine şaşırmamak zor, güzel döktürüyorlar. Amaç bellemişler demek ki Oyunsitesi'ni. |
Soner Arslan oyunsitesi.gen.tr Yazar |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 02/11/2008 : 11:54:45
|
Bizde yakında belleyeceğiz bişeyleri ama durun bakalım... |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 02/11/2008 : 12:47:38
|
Noldu ya? |
KARTAL GOL GOL GOL!
|