AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Forumu Daha Faydalı Bir Yer Yapma Adına

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Dodo İletim - 19/01/2009 : 17:32:32
Eskiden OyunSitesi forumu (çok çok eskilerden bahsetmiyorum, anlaşıldı kısa vadede bu tip uyarılarla o ortamın geri kazanılamayacağı) benim gündelik takıldığım sitelerden ve uzun uzun vakit öldürdüğüm yerlerden biriydi. Hala gündelik olarak baktıklarım vasfını kaybetmiş değil ama çok vakit veremiyorum. Önceleri bunun sebebini benim suni meşguliyetimden ibaret olduğunu düşündüm ama tatil sebebiyle (kendimi tatil ettim, evet) farkına vardım ki durum bu kadar basit değil. Forumda genel bir sıkılmışlık, bıkkınlık, telaşlı bir hal var. En basiti.. Her ne kadar ben uğraşmasam da birçoğunuzun blog yazarı vs. olduğunu düşünüyorum. Neden orada yazdıklarınızdan bir kısmını da burada paylaşmıyorsunuz? Şahsen ben, tekrar, pazar öğleden sonraları elimde çayım, omzumda beyaz çiçek desenli havlum (fazla alaturka!) forumu okumak istiyorum. Şu adamı uyar, bunu sil, şu konu da kısa bir şeyler karala gereksizliğinden kurtarın lütfen beni. Kısaca gelin çiçek verelim, yollarına serelim..

Saygılar..

Ek:
Şu anda dinlediğiniz şarkı?
Bana ne yau.. Oraya şöyle kanlı canlı bir açıklama yapmadıktan sonra seni gudik! Beni de bulaştırdınız.

Yerim seni Dodo..
Sanki yapmadığım şey. Yapmayın demiyorum, yapmayalım. Sıkıldım bin beş yüz sayfalık öbeği görmekten. Biraz da forumun kendisini görmeliyim.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Melih İletim - 08/02/2010 : 22:26:05
benim naçizane fikrim forumdan önce sitenin popülaritesini artırmak ki, dünyada bu tip oyun sitelerine örnek olabilecek bir çok site mevcut, bence türkiye'de bir gamespot yada gametrailers tarzında bir site olacaksa bu oyunsitesi olmalı, burdan sonra çok forum sitesinde dolaştım ve şuanda hepsi resmen bir kriz yaşıyor, bunun sebebide bence eski vizyonlarından bir türlü kurtulamamaları, tabii köklü bir değişiklik öyle pat diye olmuyor ama başarıya giden yol ne kadar emek harcadığınıza, ne kadar uğraştığınıza bakmıyor mu? bence uzun vadede forumun ötesinde değişiklikler yapılmalı ve ekstra bir çekicilik katılmalı zaten kendiliğinden zaman içerisinde forumda kemikleşmiş bir üye grubu olacaktır.
FearOfThEDarK İletim - 18/11/2009 : 18:26:23
Hala seçkin bir forum Oyunsitesi ancak bana kalırsa forumun temel yapısında sorun var. Mesela vBulletin olması gerektiğine inanıyorum. Bu çok zor birşeymidir ? Bence hayır ..

Yaklaşık 3.5 senedir bu forumdayım artık bazı şeylerin değişmesi gerekiyor ..

Bana kalırsa ;

1- forum vBullettin olmalıdır .
2- Bölüm yöneticileri foruma eklenmelidir. Moderatör , süper-moderatör gibi rütbelere acil ihtiyac var.

alın size basit örnek : http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26555

bölüm yöneticisi olayına bu yüzden baya ihtiyac var diyorum ama şunuda ekliyorum ; zamanında olduğu gibi yine sayılı bir forum oluruz ;)
Palad1n İletim - 22/10/2009 : 21:00:28
Foruma kayıt olan kullanıcının ne için kayıt olacağı belli. Anlık bir şeyden yararlanmak isterse yararlanır. O kişi üye olduktan sonra siteye girmese bir anlamı yok üye olmasının.

Reklamlara da izin verilirse semt pazarına döner; her yerden reklam konuları, imzalarda linkler vs..
SkullBlues İletim - 23/09/2009 : 15:24:18
Birde sitede reklam yasak en büyük şey oradan gidiyor birde forum herkeze açık buda olmasa daha iyi olurdu ama reklam olsaydı sitede daha çok kişi olurdu...
RoM3o İletim - 08/09/2009 : 17:34:22
Kusura bakma, OS olarak yapımcılara, müzisyenlere, yönetmenlere vs. vs. saygılı bir site olduğumuz için pek sanmıyorum bu dediklerin gündemimiz olsun.

0.03 Snitz Forums 2000