|
Yazar |
Konu  |
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 19/01/2009 : 17:32:32
|
Eskiden OyunSitesi forumu (çok çok eskilerden bahsetmiyorum, anlaşıldı kısa vadede bu tip uyarılarla o ortamın geri kazanılamayacağı) benim gündelik takıldığım sitelerden ve uzun uzun vakit öldürdüğüm yerlerden biriydi. Hala gündelik olarak baktıklarım vasfını kaybetmiş değil ama çok vakit veremiyorum. Önceleri bunun sebebini benim suni meşguliyetimden ibaret olduğunu düşündüm ama tatil sebebiyle (kendimi tatil ettim, evet) farkına vardım ki durum bu kadar basit değil. Forumda genel bir sıkılmışlık, bıkkınlık, telaşlı bir hal var. En basiti.. Her ne kadar ben uğraşmasam da birçoğunuzun blog yazarı vs. olduğunu düşünüyorum. Neden orada yazdıklarınızdan bir kısmını da burada paylaşmıyorsunuz? Şahsen ben, tekrar, pazar öğleden sonraları elimde çayım, omzumda beyaz çiçek desenli havlum (fazla alaturka!) forumu okumak istiyorum. Şu adamı uyar, bunu sil, şu konu da kısa bir şeyler karala gereksizliğinden kurtarın lütfen beni. Kısaca gelin çiçek verelim, yollarına serelim..
Saygılar..
Ek: Şu anda dinlediğiniz şarkı? Bana ne yau.. Oraya şöyle kanlı canlı bir açıklama yapmadıktan sonra seni gudik! Beni de bulaştırdınız.
Yerim seni Dodo.. Sanki yapmadığım şey. Yapmayın demiyorum, yapmayalım. Sıkıldım bin beş yüz sayfalık öbeği görmekten. Biraz da forumun kendisini görmeliyim. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 19/01/2009 : 17:36:48
|
Yazılar kısmında bir çok yazımı yayınladım. Hatta gelin arkadaşlar sizde kendi yazılarınızı yazın dedim. Tek bir yorum dahi gelmedi. |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 19/01/2009 : 17:39:29
|
Şaka mı yapıyorsun, yeni farkettim, yoksa okurdum mutlaka. Orada fazla görüleceğini düşünmüyorum konunun. Derhal "Serbest Bölüm"ün üstüne atıyorum. En azından böyle zoraki bir dikkat çekelim arkadaş.. |
Mahatma Gandhi |
 |
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 19/01/2009 : 20:18:15
|
Eyvallah hocam ;) |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 19/01/2009 : 20:33:15
|
Dodo yakında darbe yapacaksın galiba forumda, hafiften bir yönetimi ele geçirme isteği seziyorum sende, sen de yönetimdesin gerçi ama kanlı ihtilale doğru gidiyoruz vesselam. :D
Foruma ilgi çekemiyoruz çünkü. Günlük 7.000 - 10.000 ziyaretçi alıyoruz ama forumda aktif üye kazanamıyoruz kolay kolay. Forum yazısı fazla küçük kalıyor yukarda herhalde. |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 19/01/2009 : 20:44:05
|
"Never never never give up." :P |
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|