AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Sitenin içler acısı hali

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
NİCKYOK İletim - 13/07/2009 : 02:10:25
Başka forumlarda şu saatte 250-300 aktif üye varken şu an sitede sadece ben varım.Bu 1 aydır böyle.Benim canımı çok sıkan bir durum.Bu siteyi seviyorum ama günden güne aktifliği azalıyor.Bunun sebebini bulmak lazım çok geç olmadan...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
EnEsO İletim - 11/04/2010 : 16:27:20
Arkadaşlar benim kendime ait bir sitem var.Eğer adminler kabul ederse isteye başton sona değiştirip şifreyide adminlere verip reklam yapmalarını sağlayabilirim.

Site azbuzdandır.xD Normal site yapmak para ister.Gerçektn adminler ilgilenirse azbuzdaki hesabımı veririm ve onlarda reklam yapabilirler.Önceki sitelerimi silicem ve www.oyunsitesi.com la ilgi bir site açıcam adını www.oyunsitesi2.com diye koyailbirim.Tabi izin verirseniz ??
boğa cevap İletim - 25/09/2009 : 22:59:52
çoğu forum ole olmaya başladı salak ça şeyler yazıyolar bide online oyunlara sırf reklam için insan almak için uğraşıyolar peki karımız ne yok böle oyun amaclı sacma sapan şeylerı silmek lazım

örnek

http://oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26499

ama buralara moderatörler dur derse ve bunun gibi sitelere biz verisek reklamı durum değişir onlar bize vermeye başlar
inter_23 İletim - 13/08/2009 : 02:28:47
Eskiden daha da güzeldi forum, son zamanlarda ki saçma sapan insanların üyelikleri, saçma sapan konular, e o zamanlarda genç olupta aktiflikleri ve oyun dünyalarında ki gezişleri artık son buldu, evlenenler bile oldu ya =) Dediği gibi akışına bırakmak lazım
Kyoshi İletim - 13/08/2009 : 00:28:05
alıntı:
EnIL-faress tarafından yazılan:

Foruma üye çekmenin en iyi yolu

1.Herkes foruma girmeye çalışacak ve sık sık paylaşım yapacak

2.5 kişi seçilcek ve seçilen 5 kişi 4 gün boyunca ard arda konu açıp güzel ve o bölümle ilgili paylaşımlar yapıcak ve yöneticiler buna izin vericek

3.Yöneticiler birazcık daha aktif olmaya çalışacaklar ve hile,çözümler falan bu gibi yerleri sonuna kadar bitirmeye çalışacaklar.

4.Üyeler arkadaşlarına OyunSitesini önercekler

5.Ne zaman interneti olan başka bir bilgisayara otursak OyunSitesinin ana sayfasını açıcaklar.

Benim tercihim bu

2 Hafta forumda üyeliğimi hiç açmadım ama forumu her zaman gezdim

Saydıkların zaten forumda aktif üye olursa yapılacak şeyler ki sorun da o zaten.

Biraz da abartılı olmuş sanki.

Kendi haline bırakın siz forumu, ekstra çabalarla fazla bir ilerleme kaydedilmez.
n/a İletim - 12/08/2009 : 22:52:22
Foruma üye çekmenin en iyi yolu

1.Herkes foruma girmeye çalışacak ve sık sık paylaşım yapacak

2.5 kişi seçilcek ve seçilen 5 kişi 4 gün boyunca ard arda konu açıp güzel ve o bölümle ilgili paylaşımlar yapıcak ve yöneticiler buna izin vericek

3.Yöneticiler birazcık daha aktif olmaya çalışacaklar ve hile,çözümler falan bu gibi yerleri sonuna kadar bitirmeye çalışacaklar.

4.Üyeler arkadaşlarına OyunSitesini önercekler

5.Ne zaman interneti olan başka bir bilgisayara otursak OyunSitesinin ana sayfasını açıcaklar.

Benim tercihim bu

2 Hafta forumda üyeliğimi hiç açmadım ama forumu her zaman gezdim

0.03 Snitz Forums 2000