AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Sitenin içler acısı hali
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 13/07/2009 :  02:10:25  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Başka forumlarda şu saatte 250-300 aktif üye varken şu an sitede sadece ben varım.Bu 1 aydır böyle.Benim canımı çok sıkan bir durum.Bu siteyi seviyorum ama günden güne aktifliği azalıyor.Bunun sebebini bulmak lazım çok geç olmadan...

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 13/07/2009 :  17:27:07  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bu sorunu hepimiz biliyoruz ancak hiçbirşey yapamıyoruz ama birşeyler yapılabilir ama ne?? :S

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 13/07/2009 :  20:36:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yapısı, içeriği ve vizyonu nedeniyle OS Forum'un hiçbir zaman hergün 250-300 üye alabileceğini düşünmüyorum fakat forumdaki cansızlık tabi ki dikkat çekici.Forumda değişen şey yeni gelen aktif ve kaliteli üye sayısı azalması ve eski üyelerin de eski aktifliklerini kaybetmesi.Bu konuda da yapacak birşey yok.Siz bu foruma ne yaparsanız yapın adamın buraya bakıp "Aaa!Ne güzel forum, gireyim de sohbetlere katılayım, bilgi paylaşımı yapayım" diyeceğini zannetmiyorum.Üye, üye getirir, popülerlik, daha fazla popülerlik getirir.Hit alan forum daha fazla hit almaya başlar eğer kalitesini korumayı başarırsa.Suçu sadece forumda aramamak lazım bence.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

boğa cevap
Üye

Turkey
İleti 87

İletim - 28/07/2009 :  23:57:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
acaba moderatöre rica etsekte başka sitelere reklammı yapsak ben pek göremedim

memeber since allah'ın bir günü.allah'ın bir ayı.allahın bir yılı.

hiçbirini bilmiyorum

bak okuma..okumasana.bak halaokuyorya.niye okuyosun.çeklan ogözlerini yazımdan
anlatıcam tamamam ya
ahmetdiye bir çoçuk varmış ölmüş gitmiş
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 31/07/2009 :  23:24:39  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Çıkıp broşür de dağıtalım ?

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 01/08/2009 :  14:12:46  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bana uyar :D
şaka biryana,türkiye'de sık uğranılan sitelere bence de reklam yapalım.1 tıklanması 4 kuruşmu neydi öyle birşey :D Oyunal'dan da gelir sağlıyoruz zaten(sanırım Bilge abi(yalakalıkta üstüme yok :P)krumuştu siteyi)

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000