AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Fikirlerinizi Bekliyorum Önemli

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
EnEsO İletim - 21/03/2010 : 11:18:37
Benim üstüme düşmez ama yöneticilerden bir ricam olucak.Bana herhalde katılan arkadaşlarımda olur.Sitemizde bir ödev bölümü açalım.Bu zamanda çok araştırma yapan öğrenci var benim gibi.O bölüm açılırsa büyük bir ilgi görüceğini düşünüyorum

Tabi Bu sadece fikrim bana katılanlar varsa fikirlerini söylesinler.Sadece ödev alanı.Matematikdir fendir sosyaldir performandır her konudan bilgiler araştırıp koyacağımız bir yer.Ben öle bir bölüm açılsa çok ilgilenirdim.Çünkü kendi sitemdeki bir çok bilgiyi oraya koyardım.Nerdeyse 15-20 konu çıkardı.

Sizlerin Fikirlerini Bekliyorum
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
EnEsO İletim - 11/04/2010 : 12:10:14
Arda mesaj atmadım saatlere bakarsan 2 saat sonra koymuşum Oke
EnEsO İletim - 23/03/2010 : 13:15:12
Pardon o yazıyı bir süre sonra yollamak istedim.Bir şey dicem kültür oyun sitesi güncel haberler (oyun sitesi) ya yapmayın allahını seviyorsanız.Olmaz diyin yeter xD
kabil İletim - 23/03/2010 : 09:45:31
öncelikle eneso 2 msj ard arda atma. iletiyi düzenle butonundan ekmek istediklerini önceki msjına eklersin.

2. olarak kültür sanatla ilgili 1-2 bölümümüz var ama senin istediğin şey başlı başına bir site açma gerektiren bir şey. ödevler için açılmış bir sürü site var.
EnEsO İletim - 22/03/2010 : 20:34:10
Hee Bu Arada Paladin Arkadaşım.Siteye iki bilgi koymak çok zamanını alıyorsa benim yapacak bir şeyim yok.
EnEsO İletim - 22/03/2010 : 18:23:00
Oyun sitesi diyorsun ama haberlerle ilgili olan sinema bilim ve kitapla ilgiili olan bir bölümümüzde ver.Dikkatini çekerim
www.oyunsitesi.com =)

0.03 Snitz Forums 2000