Benim üstüme düşmez ama yöneticilerden bir ricam olucak.Bana herhalde katılan arkadaşlarımda olur.Sitemizde bir ödev bölümü açalım.Bu zamanda çok araştırma yapan öğrenci var benim gibi.O bölüm açılırsa büyük bir ilgi görüceğini düşünüyorum
Tabi Bu sadece fikrim bana katılanlar varsa fikirlerini söylesinler.Sadece ödev alanı.Matematikdir fendir sosyaldir performandır her konudan bilgiler araştırıp koyacağımız bir yer.Ben öle bir bölüm açılsa çok ilgilenirdim.Çünkü kendi sitemdeki bir çok bilgiyi oraya koyardım.Nerdeyse 15-20 konu çıkardı.
Sizlerin Fikirlerini Bekliyorum
Bazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gittiBazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gitti
Bu konunun yeri Önerileriniz ve Eleştirilerininz olmamalı mıydı? Herneyse Konuya gelirsek,daha önce bnde böyle bir öneride bulunmuştum.Yanlış hatırlamıyorsam fazla bna katılan olmamıştı.Ama olursa bence iyi olabilir
Oyun sitesi diyorsun ama haberlerle ilgili olan sinema bilim ve kitapla ilgiili olan bir bölümümüzde ver.Dikkatini çekerim www.oyunsitesi.com =)
Bazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gittiBazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gitti
Hee Bu Arada Paladin Arkadaşım.Siteye iki bilgi koymak çok zamanını alıyorsa benim yapacak bir şeyim yok.