AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 FOOTBALL MANAGER 2006

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
kereste_1986 İletim - 30/01/2006 : 12:16:11
herşeyiyle müüükkkeeemmmeeellll bir oyun ilk senemde hep takım değiştirdim ama sonunda juve yolunu buldum istediğim oyuncuyu aldım 3 senelik oynadım 3 senede de şampiyonlar ligi şampiyonu oldum ikinci oyunumda mersin idman yurdu ile oynadım ilk sene birinci lige yükseldim sonra birinci ligde 4. oldum.uefa kupasına gittim çeyrek finalde elendim.sonra 1.ligin şampiyonu oldum.şampiyonlar ligine gittim.chelsea'ye 5-0 yenildim çeyrek finalde elendim.ondan sonraki sene uefa şampiyonlar ligi kupasını kazandım.türkiye kupasını kazandım.ve şuan dünyanın en zengin takımı benim 79M dolarım var mersin idman yurdunda takımım şöle:

kaleciler:buffon,cech
defans:terry,thuram,cannavaro,cicinho,zambrotta,ferdinand
orta saha:kaka,ronaldinho,steven gerrard,aimar,robben,lampard,seedorf
forvet:gilardinho,maakay,adriano,owen,raul

berkaybunları yapmak için 8 yılımı verdim.bu oyun sabır ister

5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
|KRONDOR| İletim - 19/03/2006 : 23:59:06
legolas1907can, üyeliğin kilitlenmiştir. Küfürlerini de sana iade ediyorum.
legolas1907can İletim - 19/03/2006 : 18:08:24
atamıyon dimi gücün yetmiyo
legolas1907can İletim - 19/03/2006 : 18:07:11
İçerik Silindi!
|KRONDOR| İletim - 12/02/2006 : 01:51:21
Böööö dermişim :) Açıkçası ben de şaşırıyorum yeni üyelerin bizden bahsetmesine. Tamam, hoş bir durum; ama genelde keser, biçer, döver gibi kelimeler bulunuyor adımızın yanında nedense :) Forumda, normal hayattaki kişiliğim pek de değişmiyor. Buna rağmen korkulu gözlerle bakan fazla kişi yok çevremde (Hiç yok demiyorum, dikkatinizi çekerim :)). Keşke |KRONDOR|'a başka bir kişi olarak dışarıdan bakabilseydim. Belki o zaman daha iyi anlardım üyelerin bakış açısını. Gerçi muhtemelen nasıl bir kişilik olduğunu çözemezdim. Bir mesajda sinirli, bir mesajda normal, bir mesajda fazla geyik, bir mesajda resmi vs. :)
Himanchig İletim - 12/02/2006 : 00:54:26
Soruyu kim sorduysa ve yardımı kim istiyorsa , görevimiz o üyeye yardım etmektir , eğer sen de bişeyler sormak istiyorsan , sitem etmek yerine sormayı dene . Ayrıca KRONDOR sanıldığı kadar acımasız biri değil ... niyeyse buralara nam salmışsın KRONDOR abi , tüm yeni üyeler senden korkuyo ... Acaba biz de mi korkmaya başlasak :D ...

0.02 Snitz Forums 2000