AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 FOOTBALL MANAGER 2006
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

kereste_1986
Üyeliği Kilitli

Brazil
İleti 0

İletim - 30/01/2006 :  12:16:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
herşeyiyle müüükkkeeemmmeeellll bir oyun ilk senemde hep takım değiştirdim ama sonunda juve yolunu buldum istediğim oyuncuyu aldım 3 senelik oynadım 3 senede de şampiyonlar ligi şampiyonu oldum ikinci oyunumda mersin idman yurdu ile oynadım ilk sene birinci lige yükseldim sonra birinci ligde 4. oldum.uefa kupasına gittim çeyrek finalde elendim.sonra 1.ligin şampiyonu oldum.şampiyonlar ligine gittim.chelsea'ye 5-0 yenildim çeyrek finalde elendim.ondan sonraki sene uefa şampiyonlar ligi kupasını kazandım.türkiye kupasını kazandım.ve şuan dünyanın en zengin takımı benim 79M dolarım var mersin idman yurdunda takımım şöle:

kaleciler:buffon,cech
defans:terry,thuram,cannavaro,cicinho,zambrotta,ferdinand
orta saha:kaka,ronaldinho,steven gerrard,aimar,robben,lampard,seedorf
forvet:gilardinho,maakay,adriano,owen,raul

berkaybunları yapmak için 8 yılımı verdim.bu oyun sabır ister

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 30/01/2006 :  21:53:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşım tamam senin takımına ve başarılarına saygı duyuyorum ama bunları yazmanın amacı ney ? Ne yardım istiyorsun , ne bişey danışıyorsun ! Herkez ilk 11'ini , kupalarını ve transferlerini yazmak için bir konu açsa Bölümler konudan geçilmez ... :)

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

kereste_1986
Üyeliği Kilitli

Brazil
İleti 0

İletim - 31/01/2006 :  11:17:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam bi kaç tane şifre varsa hani hile varsa söleyinde yazalım alla alla.hemen benide ters düz ettiniz.
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 31/01/2006 :  16:36:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
FM'de ve CM'de şifre veya hile olmaz , ama eğer transfere ihtiyacın varsa adam sorabilirsin . Zaten iyi oyuncular hemen hemen her konuda dile geliyo . Sana yardımcı olabildiysek ne mutlu bize ... :)

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

kereste_1986
Üyeliği Kilitli

Brazil
İleti 0

İletim - 31/01/2006 :  18:41:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla oyuncu sölersen çok minettar kalırım yemin ederim.güsel freekick kullanan biri ama fm 2006'da
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 01/02/2006 :  14:05:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ortasahada ezici bi üstünlük yaratmak istiyosan hem şut hem freekick hem takım oyunu hem de paslaşma açısından bu üçlü çok iyi gider Kallström-Ledly King-Baseggio . Baseggio'yu almasan da olur ama iyi bi oyuncu benim favorilerimden biri , benim takımımda çok iyi işler beceriyo , seni bilmem :) Kolay Gelsiin ...

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000