AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 CM 03-04 Menejer Menajer Özellikleri

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Erci-e@Hanzo İletim - 25/06/2005 : 21:12:20
Yaa arkadaşlar ben galatasaray başındayım bütün katıldığım bütün kupaları ve ligleri kazandım itibarım süper , ama özelliklerimden kişilik , medya ilişkileri ve baskılara direniş 1 bunu nasıl yükseltbilirim lüfen yardım help ve hata please..........
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
inter_23 İletim - 18/08/2007 : 10:41:07
Burada anlatmak biraz mantık dışı olur. Ya bu siteden ya da diğer forum sitelerinden, araştırarak bulman daha mantıklı olur.
crocus27 İletim - 18/08/2007 : 09:39:45
ya arkadaslar ben nasıl oyun oıynyacagım menager oyunu nu
carlitos İletim - 19/07/2005 : 20:23:40
abi bu profesyanizm i artırmak için gereken şeyi yazan arkadaşımız senin cm 03/04 için yazdını görmemiş galiba o fm de oluyo. şimdi senin konuya gelelim ben 5 senedir oynuyom dinamo kievden başladım şimdi juventustayım itibarım süper kişilik hariç hepsi 15 in üstünde. ya alacağın bi oyuncuyu almadan önceye ilgilendini duyur medyaya . oyuncularının performaslarını eleştir vb. medyaya demeçler ver işte
Erci-e@Hanzo İletim - 13/07/2005 : 01:10:45
alıntı:
Karakartal312 tarafından yazılan:

eğer professionalism özelliğini arttırmak istiyorsan başka bir takımın kadrosuna bakarken manager comment diyecen ondan sonra praise your friend .. yazıyo onu seçecen confirm diyecen.sonra onlar da sana karşılık verecek böyle böyle artacak. diğer özellikler de 4-5 sene çok başarılı gidersen zaten artacak

Arkadaşım böyle yazmışsında ben onu bulamadım nereden yapılıyo buu lüfen bir yardım yaw ayrıca ben cm 03-04 den bahsediyorum lütfen bir yardım yaa..........
Erci-e@Hanzo İletim - 05/07/2005 : 20:09:54
yaw bir şy anlamadım bu dediklerini cm03-04 için geçerlimi

0.03 Snitz Forums 2000