AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 CM 03-04 Menejer Menajer Özellikleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 25/06/2005 :  21:12:20  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaa arkadaşlar ben galatasaray başındayım bütün katıldığım bütün kupaları ve ligleri kazandım itibarım süper , ama özelliklerimden kişilik , medya ilişkileri ve baskılara direniş 1 bunu nasıl yükseltbilirim lüfen yardım help ve hata please..........

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 26/06/2005 :  23:55:25  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
help please beylerr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 30/06/2005 :  22:29:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla bildiğim kadarıyla medya ilişkileri ve baskılara direniş gelen sorulara cevaplarla(medyadan gelen ve diğer menajerlerden) arıyor.Ama başka bilen varsa söylesin de bizde öğrenelim.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 04/07/2005 :  23:17:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
eğer professionalism özelliğini arttırmak istiyorsan başka bir takımın kadrosuna bakarken manager comment diyecen ondan sonra praise your friend .. yazıyo onu seçecen confirm diyecen.sonra onlar da sana karşılık verecek böyle böyle artacak. diğer özellikler de 4-5 sene çok başarılı gidersen zaten artacak

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 05/07/2005 :  12:25:17  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Karakartal312 tarafından yazılan:

eğer professionalism özelliğini arttırmak istiyorsan başka bir takımın kadrosuna bakarken manager comment diyecen ondan sonra praise your friend .. yazıyo onu seçecen confirm diyecen.sonra onlar da sana karşılık verecek böyle böyle artacak. diğer özellikler de 4-5 sene çok başarılı gidersen zaten artacak

İstersen 20 sene üst üste şampiyon ol, yine de menejer puanlarından hiçbiri artmaz sadece Manager Reputation artar menajer puanları TAMAMEN medya ile ilgili

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 05/07/2005 :  20:09:54  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw bir şy anlamadım bu dediklerini cm03-04 için geçerlimi

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000