|
Yazar |
Konu  |
Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 25/06/2005 : 21:12:20
|
Yaa arkadaşlar ben galatasaray başındayım bütün katıldığım bütün kupaları ve ligleri kazandım itibarım süper , ama özelliklerimden kişilik , medya ilişkileri ve baskılara direniş 1 bunu nasıl yükseltbilirim lüfen yardım help ve hata please.......... |
Server : Cypher Level : 79 Race : Elemental lord Name : bL4cKm4GiC
|
|
Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 26/06/2005 : 23:55:25
|
help please beylerr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. |
|
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 30/06/2005 : 22:29:30
|
Valla bildiğim kadarıyla medya ilişkileri ve baskılara direniş gelen sorulara cevaplarla(medyadan gelen ve diğer menajerlerden) arıyor.Ama başka bilen varsa söylesin de bizde öğrenelim. |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296 |
İletim - 04/07/2005 : 23:17:02
|
eğer professionalism özelliğini arttırmak istiyorsan başka bir takımın kadrosuna bakarken manager comment diyecen ondan sonra praise your friend .. yazıyo onu seçecen confirm diyecen.sonra onlar da sana karşılık verecek böyle böyle artacak. diğer özellikler de 4-5 sene çok başarılı gidersen zaten artacak |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
 |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 05/07/2005 : 12:25:17
|
alıntı: Karakartal312 tarafından yazılan:
eğer professionalism özelliğini arttırmak istiyorsan başka bir takımın kadrosuna bakarken manager comment diyecen ondan sonra praise your friend .. yazıyo onu seçecen confirm diyecen.sonra onlar da sana karşılık verecek böyle böyle artacak. diğer özellikler de 4-5 sene çok başarılı gidersen zaten artacak
İstersen 20 sene üst üste şampiyon ol, yine de menejer puanlarından hiçbiri artmaz sadece Manager Reputation artar menajer puanları TAMAMEN medya ile ilgili |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 05/07/2005 : 20:09:54
|
yaw bir şy anlamadım bu dediklerini cm03-04 için geçerlimi
|
|