|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
nvidiateam |
İletim - 04/04/2007 : 13:01:44 CS Counter-Strike Source'da Harita Nasıl Yüklenir?
İndirdiğim haritaları nasıl yükleyebilirim?İndirdiğim harita cs_estatesource_beta.İçini açtığımda iki dosya var.Map ve meterials.mapde ikidosya var bunları map dosyasına kopyaladım .Metarialsde 3 dosya var bunlarıda metarialse kpoyaladım.Oyunu açıp estateyiseçtim.Oyuna başlarken ana menüye geri dönüyor ve konsolda birşeyler yazıyor.Nasıl yapılcağını bileniniz varmı? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
gsontuna |
İletim - 07/10/2011 : 00:01:57 Hemen konuya gireyim.Ben steam den satın alarak source kurdum.Fakat haritaları bir türlü yükleyip kuramıyorum.Dediğiniz yerlere atamama rağmen..Şimdiden teşekkür ederim. |
quLeryuzz |
İletim - 02/05/2007 : 18:43:38 scorpionfa bende sizin dediğiğiniz klasör yok benim ki değişik heryer değişik |
scorpionfa |
İletim - 02/05/2007 : 12:07:58 alıntı: nvidiateam tarafından yazılan:
username dosyasını benmi oluşturacağım?Öle bi dosya yokta. Birde readmeyi nereye kopyalayacağım? Readme dosyasının adı ne olacak?
Bir konuda dikkatinizi çekmek istiyorum. Source 'da Steam klasörleri altında, "username" yani sizin kullanıcı adınızın bulunduğu bir klasör yoksa oyun kopya demektir. Kopya oyunlara yardım yasaktır. |
quLeryuzz |
İletim - 02/05/2007 : 10:50:43 kısa yoldan anlatıyım counter strike source yi nereye kurduğsan gel oraya cstrike niniçnden maps nin hagi bölümse onun klasörünün içine yapıştır yapıştırdığın içindekileri maps nin içine kopyala onların arasında görünümü css olanı da olcak yanında bitti... sourceye girip görürsün |
nvidiateam |
İletim - 04/04/2007 : 18:15:24 username dosyasını benmi oluşturacağım?Öle bi dosya yokta. Birde readmeyi nereye kopyalayacağım? Readme dosyasının adı ne olacak? |
|
|
|