AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 Cs 1.6'da Kolay Frag Yapma Yolları

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
007 JAMES BOND İletim - 13/02/2008 : 17:44:07
Merhaba arkadaşlar, sizden kolay frag yapma yollarını öğrenmek istiyorum. Aslında kasınca gerçekten güzel oynarım. Ama yine de nasıl hs yapılır, nasıl teke tek iken adamı kolayca öldürebiliriz, nasıl taktikler kullanabiliriz gibi soruların yanıtlarını reca :D ederim...
Saygılarımla...
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
007 JAMES BOND İletim - 18/02/2008 : 22:24:58
Cok tesekkur ederım. Bana cok yardımcı oldun :)
-eL_Niño- İletim - 16/02/2008 : 13:25:13
Adam sağdan geliyor ve uzaktaysa ses soldadır, yakınlaştıkça sesin netleşip sağa doğru kaydığını görürsün. Mesafe işi yani..
007 JAMES BOND İletim - 15/02/2008 : 23:44:55
Peki, ben ses kasmaya çalışırken sesin sağdan geldiğini duyuyorum. Bazen düşman soldan, bazen de sağdan geliyor. Yani kısacası, nasıl ses kasarım?
-eL_Niño- İletim - 13/02/2008 : 19:38:38
1- Hs için bir kural yok. Abdestin yerindeyse, şansın iyiyse, faren iyiyse, içindede varsa atarsın hs. Yok zoomu bilmem ne yap, yok şuna bas buna bas bunlar bahane.
2- Mesela colt pvp;
Hareketli olup ikili veya üçlü kombo yaparsan (Dip dibe girerseniz ya nasip diyceksiniz) avantajına olur.
Zaten rakibin acemiyse mutlaka crossu tavana dikecektir. İki dk saklanıp mermisinin bittiğini kulaklıktan duyarsan tam kaymak.
3- Ce-ee yapman büyük bi artı olur. Kulaklıktaki sesleri iyi tahlil etmen lazım tabi. Kişisel beceriler bi yere kadardır, bir taktiğin kalitesi takımın uyumu ve becerisiyle doğru orantılıdır.
Klanınla serverınız varsa kapatın günde 1 saat, açın mikroları kulaklıkları pro haritalarda antrenman yapın, taktik üretin.

0.02 Snitz Forums 2000