|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
yekta15 |
İletim - 05/03/2010 : 21:15:15 Evet Arkadaşlar CS 1.6 online oynarken sorun yaşıyorsanız veya online dan bıktıysanız işte size CS 1.6 bot paketi  
Aşağıdan programı indirin ve açın.
Programı oyun klasörünüzün olduğu yere yükleyin. Örnek; “C:\Program Files\Valve” gibi. Daha sonra oyuna girin ve New Game’i tıklayın. Oyunda botların da olması için “Include CPU players (Bots) in this game” seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Daha sonra “Number of CPU players” kısmından oyunda kaç adet bot olacağını girin. Ve “Difficulty” bölümünden de zorluk derecesini seçin. Türkçe karşılıkları; 1. Easy – Kolay 2. Normal – Normal 3. Hard – Zor 4. Expert – Çok Zor NOT: Oyuna ilk girdiğinizde analizing diye bişey var o dolacak sadece bekleyin biraz kasacaktır
link: http://rs204.rapidshare.com/files/55324043/counter-strike_1.6-bot-paketi_csadasi.com.zip |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
EnEsO |
İletim - 20/03/2010 : 19:14:13 Saol Bu İŞime Yarar |
n/a |
İletim - 07/03/2010 : 00:07:40 Konu için teşekkürler.Evde interneti olmıyan yada interneti kotalı olup aşanlar bunlada oynıyabilirler... |
|
|
|