|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Rhonin |
İletim - 23/08/2013 : 15:48:35 Arkadaşlar dikkat ettim de sürekli Counter-Strike yani CS için sunucu (Server) paylaşımı yapılıyor, bunların listesi veriliyor. Ama oyun hakkında hiç paylaşım yapılmıyor. Ne oldu şimdi eski hali öldü mü, devam mı, güncel mi? Hala eski ücretsiz Half-Life modu olarak güncelleniyor mu? Yoksa o olay bitti mi? Yenisi mi çıktı kendi başına çalışabilen? Counter-Strike GO diyorlar o nedir? CS GO? Counter-Strike Online CS Online nedir? Nasıl oynanır? Nasıl bağlanılır? Steam mi gerekiyor? Ücretli mi ücretsiz mi? Ne yapmak lazım? İyi bir CS oyuncusu nasıl olunur? :)
Çok soru oldum ama Counter-Strike CS hakkında konuşabileceğimiz bu kadar konu varken sadece sunucu paylaşımına girmek üzücü tabii...
Counter-Strike CS Rehber, Online, Sunucu Listesi, Server, Nasıl Oynanır?, Counter-Strike 1.6, Bağlantı, Bot Atma, CS GO. |
1 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
DeviLKnightLYy |
İletim - 31/01/2014 : 08:57:00 Artık CSO oynanıyor diye biliyorum diğerleri ölmüş zaten |
|
|
|