AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 Türk Oyun Yapımcıları

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
O.T İletim - 12/04/2004 : 22:10:03
Konuya ne başlık yazacağımı bulamadım en oturaklı buydu bunu koydum.Bu türk yapımcılar oyunların gerçeği alınmaz sahtesi alınır diye mi oyun çıkartmıyo yoksa beceremiyolar mı?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
neyno İletim - 11/07/2012 : 13:50:39
Güzel bir konu, canlı tutmak lazım.
aykut40 İletim - 11/09/2011 : 21:24:57
OYUNU ADINIDA SÖYLİYİM CENON 2 DİYECEKSİNİ BİRİNCİSİ NERDE TAFSİYE ETMEM ÇÜNKİ DOSYALAR BOZULMUŞ İNTENET ÜZERİNDEKİ TEKRARDA YÜKLEMEDİK BİZ KENDİMİZCE İŞTE 2D OYUNLAR YAPTIK İŞTE MACERA ADSI 1 MACERA ADASI 2 UZAYDA MACERA 1 STAR RACİN 1 STAR RACİNG 2 POLİSTEN KAÇIŞ BUNLAR PROJELERİMİZ.
aykut40 İletim - 11/09/2011 : 21:07:47
kötü diyorsunuz ancak adamların önceden deneyimi yok ilk tecrübelerini kazanıyorlar bakın bende bir oyun firması kurdum can çekişiyoruz şu anda heryere mail göndeririyoruz desdek istiyoruz.yapacağımız oyun son derece kaliteli cryengine 3 ile yapacağız crysis kadar kaliteli ancak pahalı değil dvd si türkiyeye özel 25 tlden satılcak ancak ekibe insanlar katılmıyor 10 kişilik ekibim var şu anda adam ekibe katılırmısın diyorum yapamazsın diyor adamlara diyorum ekibe katılın diye git oyun satın al oyna diyo yav biride kardeşim sende bende tek gayemiz türk oyunu yapmak deyip gelmiyor sonuna kadar seni desdekliyoruz demiyor.BENİM AMACIM NASIL YABANCILARIN YAPTIĞI OYUNLAR BEĞENİLEREK TÜRKİYEDE OYNANIYORSA YABANCILARDA BİR TÜRK OYUNUNU BEĞENEREK OYNASIN DİYORUZ DEVLET DESDEĞİ İÇİN BAŞVURDUK SON OLARAK GELEN CEVAP TALEBİNİZ İLGİLİ MERCİLERE İLETİLECEKTİR SONUÇ SİZE BİLDİRİLECEKTİR.CEVAP BEKLİYORUZ HALEN YA TÜRK OYUNU ADAM WEB SİTESİNDEN SİLİYOR AÇTIĞIMIZ KONUYU YA KARDEŞİM NE KAYBEDERSİN YAV YABANCI OYUNLAR İÇİN KONU AÇIYOLAR ONU SİLMİYO BİZDE GÜVEN YOK VE DESDEK VEREN AMA İŞTE DEVLET YENİ YENİ DESDEK VERİYOR BU YIL 3 TANE OYUN İÇİN DESDEK VERMİŞ İŞALLAH DÖRDÜNCÜ SÜDE BİZ OLURUZ.BİZİM SLOGANIMIZ OYUN YAPMAK HAYLİMİZ DEĞİL İŞİMİZ OLSUN EĞER BU KONUDA BİZE DESDEK VEREN OLSA BAK NELER YAPIYORUZ TÜRK GENÇLERİNİN ÖNÜNÜ HEP KAPIYOLAR AMA BEN KARARLIYIM BU OYUNU YAPACAĞIM TURKCELLDEN DESDEK İSTEDİK ŞİMDİ GİT YARIN GEL DER GİBİ 2012 DE BAŞVURUNUZU TEKRAR YAPIN DEDİ YANİ BU ÜLKEDE GENÇLERE DESDEK VEREN FAZLA YOK BU ÜLKE DEDİĞİM BİZİM ÜLKEMİZ BÜYÜYÜNCE BİZDE BÜYÜKLERİMİZ ZAMANINDA BİZE DESDEK VERMEDİ DİCEZ BİZDE YENİ NESİLE YARDIM ETMİYECEZ BÖYLE GİDİCEZ AMA BU GİDİŞE ŞİMDİDEN DUR DEMEK LAZIM adminden özür dilerim ama ne yapalım ekipdeki eksikleri tamamlamak için başvurular ahioyun@hotmail.com
CrAzY_IVAN İletim - 21/04/2004 : 23:59:29
Kesinlikle falamir haklı, bir şekilde başlanması gerekiyordu. Yavaştanda başladıydı ama bir anda gene durdu Türk Oyunları. Ne güzel bir Pusu'muz vardı ondan da ses soluk çıkmıyor, arada bazı çalışmalar duyuruluyor ama devamı gelemiyor. Çok üzücü bir durum. Bu sebeplerden dolayı ne olursa olsun (amatör, profesyönel, iyi, kötü, vs...) yapılmaya başlanan bir Türk Oyunu için asla olumsuz düşünmemek gerekiyor. Onlara destek vermek, en azından heveslerini, hırslarını korumamız gerekiyor. Yoksa Türkçe Oyunları uzun bir süre daha sadece hayalimizde oynayacağız arkadaşlar...
falamir İletim - 21/04/2004 : 22:31:35
Peki nasıl duyulmuş oyun firmalarımız olacak? Zart diye gökten inmedi herhalde o firmalar da, onlar da küçük küçük başladılar, destek alarak büyüdüler, çalıştılar. Demek ki kötü mötü, uyduruk muyduruk yapılması lazım ki iyiye gidilsin, denemekten zarar gelmez..

0.03 Snitz Forums 2000