|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
whiteraistlin |
İletim - 15/01/2004 : 18:17:22 Selamlar arkadaşlar,
Ben Battlefield'i yükledim, üstüne Secret Weapons'u da kurdum. Versiyon 1.41, bilgisayar özelliklerim P4 2.6, 512 MB DDR Ram, GeForceFX 5600 128 MB RAM, Nvidia'nın son driver'ı yüklü.
Ben bir harita seçip Load deyince, normal Load'lamaya başlıyor, bir iki saniye sonra sesler gidip gelmeye başlıyor ve harita yüklenmiyor. Ancak Escape tuşuna basınca menüye geri dönüyor, yani oyun kilitlenmiyor.
Ne yapabilirim |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
er_ac |
İletim - 14/03/2004 : 10:01:37 tabiki korsan cd dendir volkan. |
volkan |
İletim - 13/03/2004 : 23:00:48 arkadaşlar ben oyunun korsanını almıştım yükledim fakat sıngle player'ı oynuyamıyorum oyundanmı yoksa benim acemiliğimdenmi acele yanıtlarsanız
çok sevinirim |
silverDrAgOn |
İletim - 05/03/2004 : 02:44:29 alıntı: tolgasunay tarafından yazılan:
updateleri kaldırın:) olmassa xp yi kaldırın olmassa 98 i kaldırın ama hiç indirmeyin emi... bende de makina fena olmamasına rağmen savaş sahnelerinde yoğunlaşınca yavaşlıyo oyun ama benim rem in yarısına sahip başka dandik bi makinada (win98) çalışıyo taş gibi. gel de şimdi xp yi kaldırma
o zaman sende upgrade leri kaldır çünki aynı sorun bendede oldu güncellemeleri yaptıktan sonra bilgisayar hayli kasmaya başladı. |
whiteraistlin |
İletim - 27/02/2004 : 12:53:15 Yanlız ufak bir sorun var;
Bu oyun (ve Road to Rome expansion'u)
Eski bilgisayarımda güzel güzel çalışıyordu. Yeni bilgisayarda da Windows kendini Update'lemeden önce çalışıyordu. Şimdi anlattığım gibi. |
er_ac |
İletim - 04/02/2004 : 18:35:29 whiteraistlin oyunun korsanmı? eğer korsansa %100 ondandır başka bi sebebi olamaz.eğer orjinalse o zaman yeni bi oyun alma vaktiii... |
|
|
|