|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ismailchakar |
İletim - 31/10/2004 : 17:56:07 Battlefield Vietnam Multiplayer Nasıl Oynanır?
Battlefield Vietnam'da bir kaç arkadaş bir olup bilgisayara karşı oynamak istiyoruz ama multiplayerla bunu nasıl yapacağım bilmiyorum adım adım neler yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.... |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Medal of Honor |
İletim - 14/07/2008 : 10:31:45 onun yerine xfire ilede oynayabilirsin yada internet kafede tim olup uynarsınız ehuheuhu |
abuz89 |
İletim - 26/03/2008 : 09:56:14 ben biliyorum.bak multiplaye gel yandaki kutucuklarda co-op yazar araya tıkla ıradaki şeyi en sona getir,yukarıdakilrerinide en sona getir,sayı olanlarıda 0 yap mesela 20 yi 0 yap.yanındaki bölümlerden bölümünü seç üzerine çift tıkla.solda start local seçeneğine gel orayada tıkla ve oyun başlıyo,diğer arkadaşında multiplayden local seçneğine gelsin orada beklesin,senin adın gözükünce tıklasın işlem tamamlanmıştır arkadaşım. sevgilerimle... |
caneralev |
İletim - 09/03/2005 : 23:27:50 ben biliyorum da sözle anlatamam eyer bi gün buluşabilirsek gösteririm. |
super_man |
İletim - 28/02/2005 : 11:36:21 kardesim wallaha bende yapmayi bilsem senle oynardim ama arastiriyom bulamiyom |
|
|
|