AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Battlefield Serisi ve Modları
 Battlefield 2 Sorun

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
morpheuscuk İletim - 10/07/2005 : 17:23:53
Selam arkadaşlar oyunun orjinelini dün aldım bugün denem fırsatım oldu oyunu açıyorum serverlara bağlanıp çatı çutur milletle çatışıyorum bir süre sonra oyun kendiliğinden windowsa dönüyor bazende memory.dll hatası veriyor nedir derdi bir türlü anlamadım bana yardım cı olursanız çok ama çok sevinecem çünkü 70 milyon para verdim
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
n/a İletim - 09/03/2009 : 14:09:30
Crack yapmak yasak!Forum kurallarını okuda öğle konuş!
okanigo İletim - 07/03/2009 : 11:56:54
arkadaşım bende de battlefield 2 yükledim memory.dll hatası verdi crack yapmaya uğraştım ama yapamadım nasıl yapmam gerekiyo yarım eder misiniz?
Lord_vampir İletim - 02/10/2005 : 19:53:38
BEN HERKESE SÖYLÜYORUM,OYUN ALACAKSANIZ GİDİN ORJİNAL OYUN ALIN.KOPYA VEYA KORSAN OYUNLAR HAKKINDAKİ SUÇLARLA İLGİLİ BİR İŞTE ÇALIŞIYORUM.ONUN İÇİN SAKIN KOPYA VE KORSAN OYUN ALMAYIN.
exesnake İletim - 22/09/2005 : 16:29:15
ya döner en sonda hallettim.gittim bir bilgisayarcıya.anlattım durumu.adam bana anakartın üstündeki fanı temizle ve ram lerin yerini değiştir dedi.(öyle bakma bana da saçma geldi ilk başta}sonra adamın dediklerini yaptım.şimdi koç gibi oynuyorum.
döner İletim - 20/09/2005 : 14:43:18
kardeş benimde sistem aynı tıpa tıp kasmasının nedeni grafik detaylarını yüksek tutman olabilir.Onları low yap

0.03 Snitz Forums 2000