|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Mr.Burns |
İletim - 24/08/2005 : 10:04:45 Arkadaşlar bir RPG oyununun ardından bir yarış oyunu olan Racer'ı almaya karar verdim.Ne dersiniz?Gerçekçi midir hız konusunda?
İyi sabahlar :) |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| |KRONDOR| |
İletim - 25/08/2005 : 23:55:57 Oyun biraz eski. Filmle aynı zamanda çıkmıştı. |
| Mr.Burns |
İletim - 25/08/2005 : 18:08:09 Gerçekten biraz bu yarış oyunları konusunda benziyoruz birbirimize...Ama Arkaplânın grafikleri çok iğrenç...Çok mu eski bir oyun acaba?Grafikler kötü gerçekten de.Siz zevkli diyosanız ben almaya giderim bu hafta...Mafia'dan hoşlandığım doğrudur; ama oyun biraz TPS'ye kaçmıştı...Porshe ise gerçek bir yarış oyunuydu.Her türlü araba ile yarışıyordunuz :) Şimdi gidip bu oyunu alacam; sandığım gibi bu küçük Skywalker'ın kullandığı aletten... |
| |KRONDOR| |
İletim - 24/08/2005 : 16:48:03 Zevklerimiz aynıymış. Ben de Underground serisini hiç beğenmedim. Need for Speed serilerinden en beğendiğim oyun NFS Porsche Unleashed'dir :) Tabii Mafia da en sevdiğim sürüş oyunu olduğu için onu her zaman tek geçerim :) Zevklerimiz benzer olduğuna göre ve SW Racer'ı beğendiğime göre sen de seversin herhalde :)
Evet, filmdeki araçlarla yarışıyorsun. http://www.lucasarts.com/products/starwarsracer/snap_020.jpg adresindeki hız göstergesine bakarsan oyunda ne kadar hız yapabildiğimizi de görmüş olursun :) Tabii eski oyun olduğu için görüntü kalitesi kötü; ama oynanmayacak kadar da değil. |
| Mr.Burns |
İletim - 24/08/2005 : 12:18:52 alıntı: tarafından yazılan:
Zevkli oyundur, tavsiye ederim. Hız konusunda da tatmin edeceğini düşünüyorum.
Merhaba KRONDOR,
Ben F1, NFS Underground serisi gibi araba oyunlarını pek sevmedim; yalnız Mafia hoşuma gitmişti onda kovalamaca falan vardı.Ayrıca TPS-Kovalamaca tipiydi.Özellikle 30'ların arabalrına hayran kamıştım.Hele bi Trounberg J model vardı :) Tek memnun kaldığım araba oyunu NFS Porshe idi.Harika bir oyundu.Ama grafikler falan idare ederdi.
Geçen günlerde Motocross oynadım.Harika bir oyun.(yani zevkli)Yani anlıyacağınız araba yerine motor falan :)
Racer gerçekten hızlı bir oyunsa hemen almayı düşünüyorum.Bu arada bu oyun StarWars'taki pod yarışlarına mı benziyor(hani şu küçük Anakin'in katıldığı yarışlar :)
Herhalde bunu alırım ondan sonra da bir motor alırım :)
Bye |
| |KRONDOR| |
İletim - 24/08/2005 : 11:45:42 Zevkli oyundur, tavsiye ederim. Hız konusunda da tatmin edeceğini düşünüyorum. |
|
|
|