Zevkli oyundur, tavsiye ederim. Hız konusunda da tatmin edeceğini düşünüyorum.
Merhaba KRONDOR,
Ben F1, NFS Underground serisi gibi araba oyunlarını pek sevmedim; yalnız Mafia hoşuma gitmişti onda kovalamaca falan vardı.Ayrıca TPS-Kovalamaca tipiydi.Özellikle 30'ların arabalrına hayran kamıştım.Hele bi Trounberg J model vardı :) Tek memnun kaldığım araba oyunu NFS Porshe idi.Harika bir oyundu.Ama grafikler falan idare ederdi.
Geçen günlerde Motocross oynadım.Harika bir oyun.(yani zevkli)Yani anlıyacağınız araba yerine motor falan :)
Racer gerçekten hızlı bir oyunsa hemen almayı düşünüyorum.Bu arada bu oyun StarWars'taki pod yarışlarına mı benziyor(hani şu küçük Anakin'in katıldığı yarışlar :)
Herhalde bunu alırım ondan sonra da bir motor alırım :)
Zevklerimiz aynıymış. Ben de Underground serisini hiç beğenmedim. Need for Speed serilerinden en beğendiğim oyun NFS Porsche Unleashed'dir :) Tabii Mafia da en sevdiğim sürüş oyunu olduğu için onu her zaman tek geçerim :) Zevklerimiz benzer olduğuna göre ve SW Racer'ı beğendiğime göre sen de seversin herhalde :)
Evet, filmdeki araçlarla yarışıyorsun. http://www.lucasarts.com/products/starwarsracer/snap_020.jpg adresindeki hız göstergesine bakarsan oyunda ne kadar hız yapabildiğimizi de görmüş olursun :) Tabii eski oyun olduğu için görüntü kalitesi kötü; ama oynanmayacak kadar da değil.
Gerçekten biraz bu yarış oyunları konusunda benziyoruz birbirimize...Ama Arkaplânın grafikleri çok iğrenç...Çok mu eski bir oyun acaba?Grafikler kötü gerçekten de.Siz zevkli diyosanız ben almaya giderim bu hafta...Mafia'dan hoşlandığım doğrudur; ama oyun biraz TPS'ye kaçmıştı...Porshe ise gerçek bir yarış oyunuydu.Her türlü araba ile yarışıyordunuz :) Şimdi gidip bu oyunu alacam; sandığım gibi bu küçük Skywalker'ın kullandığı aletten...