|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
İstanbul1453 |
İletim - 29/03/2008 : 09:48:38 arkadaslar.cok ilginc bisiy oldu.ben ufo görmek icin cluc'in bell de yemek yedim dısarı cıktım havaya baktım siyah simsiyah bir bulut.(tabi bendede sobeit var).Onun yanına gittim.yanında bir kapı vardı.O kapıdan iceri girdim.Bir yangın tüpleri ile dolu bir restoraunt.Çok ilginc bende sizinle bunu paylasmak istedim |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
avni96 |
İletim - 31/03/2008 : 17:02:04 alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
@sonats
sende 2. şıkta demişsin ama :) diğerlerinde de demişsin de onun söyledigini söyledigin için birşey demedim :) ayrıca bunun için bildigim kadarıyla o programa gerek yok herhangi bir kapalı mekana girip "rocketman" yazıp havalandığın zamanda bu gerçekleşebilir. ben bu şekilde liberty city'e gitmiştim.
Evet Ölede Oluyor =) |
kobebryant |
İletim - 31/03/2008 : 16:46:12 @sonats
sende 2. şıkta demişsin ama :) diğerlerinde de demişsin de onun söyledigini söyledigin için birşey demedim :) ayrıca bunun için bildigim kadarıyla o programa gerek yok herhangi bir kapalı mekana girip "rocketman" yazıp havalandığın zamanda bu gerçekleşebilir. ben bu şekilde liberty city'e gitmiştim. |
İstanbul1453 |
İletim - 31/03/2008 : 16:41:28 alıntı: sonats tarafından yazılan:
1. Sitede Hile Paylaşımı Yasak S0beit Falan Demek Yok 2. Sen Belkide Obvilion'a Girmişsindir S0beit'ten AirBrk'yi Açıp Bir Dükkan Veya Evde Başka 2. Bir Boyut Var.. 3.Birdaha Sobeit Deme Bne Bu Mesajımda Dedim Ama Artık Söyleme...
ozur dilerim birdaha demem. |
omer1615 |
İletim - 29/03/2008 : 21:41:20 yav sen restoranta girince nereye gidiyosun. yeni bi haritami acilcagi ni sandin. tabii ki adamlar gogyuzune koyuyolar ama altan gorunmuyor bu kadar basit bir mantik. |
t.j. |
İletim - 29/03/2008 : 15:02:25 Arkadaşım adam hile paylaşımı mı yapıyıor burada? İlginç bulduğu bi'şeyi payşlaşıyor. |
|
|
|