arkadaslar.cok ilginc bisiy oldu.ben ufo görmek icin cluc'in bell de yemek yedim dısarı cıktım havaya baktım siyah simsiyah bir bulut.(tabi bendede sobeit var).Onun yanına gittim.yanında bir kapı vardı.O kapıdan iceri girdim.Bir yangın tüpleri ile dolu bir restoraunt.Çok ilginc bende sizinle bunu paylasmak istedim
1. Sitede Hile Paylaşımı Yasak S0beit Falan Demek Yok 2. Sen Belkide Obvilion'a Girmişsindir S0beit'ten AirBrk'yi Açıp Bir Dükkan Veya Evde Başka 2. Bir Boyut Var.. 3.Birdaha Sobeit Deme Bne Bu Mesajımda Dedim Ama Artık Söyleme...
yav sen restoranta girince nereye gidiyosun. yeni bi haritami acilcagi ni sandin. tabii ki adamlar gogyuzune koyuyolar ama altan gorunmuyor bu kadar basit bir mantik.
1. Sitede Hile Paylaşımı Yasak S0beit Falan Demek Yok 2. Sen Belkide Obvilion'a Girmişsindir S0beit'ten AirBrk'yi Açıp Bir Dükkan Veya Evde Başka 2. Bir Boyut Var.. 3.Birdaha Sobeit Deme Bne Bu Mesajımda Dedim Ama Artık Söyleme...
sende 2. şıkta demişsin ama :) diğerlerinde de demişsin de onun söyledigini söyledigin için birşey demedim :) ayrıca bunun için bildigim kadarıyla o programa gerek yok herhangi bir kapalı mekana girip "rocketman" yazıp havalandığın zamanda bu gerçekleşebilir. ben bu şekilde liberty city'e gitmiştim.
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."