AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 God of war

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
charteux İletim - 09/03/2007 : 19:34:35
Merhaba arkadaşlar... God of war da eleman daire şeklinde bir yapıya geliyor ve kolu cevirdikçe farklı kapılar açılan yerdeyim... Bir kapının üzerinde zeusa ait iki tane plakanın oldugu bölüm..Yeşil plakayı aldım fakat mavi plakayı aldıgımda iskeletlerin alayı bitmez tükenmez bi şekilde saldırırken, diğer taraftanda bir odun habire sıkıştırmakla meşgul bizi...Sonuç olarak bi yere kaçamıyorum ve odun ile girilmez kapı arasında kalıyorum...Bunun bi çıkış yolu var mı, yoksa oyunu burada bırakmalı mıyım?
Yardımcı olursanız sevinirim...(Umarım anlatabilmişimdir...)
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
baroTR İletim - 23/03/2007 : 01:03:35
Rİca ederim.. Tüyo olarak söleyebilecegim şey aldıgın yeni kılıcın combolarını ögren en fazla hasar veren vuruuşları çözmeye çalış. O bölüm biraz sabır gerektiriyo cünkü aresin belli bir enerjisi yok.En uzun süre digerini yıpratan kazanıyo.Birkaç defa oyna mutlaka geçersin
charteux İletim - 22/03/2007 : 18:40:20
İşin kötüsü ne dostum biliyo musun...1.ares dövüşü tamam, sonra aileyi korumak için yapılan dövüşde tamam, ama 2.kez ares le karşılaştıgımda maalesef 6-7 kez denememe rağmen bi sonuç alamadım. Adam bana vurdukça güçleniyor..Ve maalesef saat 2 suları oldugu için kapatmak zorunda kaldım. 1.ares dövüşü sonrası save de edemediğim için tekrar karşılaşmak gerekecek.. Sağol dostum..2.Ares dövüşü ile ilgili varsa tiyoların dinlemeye hazırım...Ve god of war süresince oldugun destekten dolayı tşk..ler
baroTR İletim - 21/03/2007 : 22:53:57
Orası 2 bölüm olarak oynanıyor İlkinde enerjisini bitirince gerçek savaş sonra başlıyor , 2. sinde senin silahlarını büyülerini filan alıyor işte
ENerjisi azalınca da bahsettigim sey ares ölmeye yakın dikkatli ol demek istedim hemen ani saldırılar yapabiliyo.ZAten işaretler çıkıyo enerjisi düşünce onları yaparsan 2. bölüme geçesin,SOnra azıcık bi yer var oyun bitiyo
charteux İletim - 21/03/2007 : 10:17:25
Normal de oynuyorum dostum...enerjisi azalınca dediğin şeyi tam anlamadım.. Zaman zaman enerjisi mi azalıyor yoksa enerjisini ben saldırarak mı azaltıyorum?...Birde merak ettiğim diğer konu Ares son mu? Daha devam ediyor mu?...
Yardımlarn için teşekkürler...
baroTR İletim - 20/03/2007 : 20:11:57
Bilmiyorum easy de mi oynuyosun ama ilk başlarda biraz alışmak gerek evet adamın hareketlerini,neler yaptıgını filan iyice ögren enerjisi azalınca, dikkat et cok cabuk saldırır, uygun anı bekle öldürmek için

0.03 Snitz Forums 2000