AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 God of war
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

charteux
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 09/03/2007 :  19:34:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba arkadaşlar... God of war da eleman daire şeklinde bir yapıya geliyor ve kolu cevirdikçe farklı kapılar açılan yerdeyim... Bir kapının üzerinde zeusa ait iki tane plakanın oldugu bölüm..Yeşil plakayı aldım fakat mavi plakayı aldıgımda iskeletlerin alayı bitmez tükenmez bi şekilde saldırırken, diğer taraftanda bir odun habire sıkıştırmakla meşgul bizi...Sonuç olarak bi yere kaçamıyorum ve odun ile girilmez kapı arasında kalıyorum...Bunun bi çıkış yolu var mı, yoksa oyunu burada bırakmalı mıyım?
Yardımcı olursanız sevinirim...(Umarım anlatabilmişimdir...)

Charteux©

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 10/03/2007 :  01:58:24  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla Nereyi anlattıgını anlayamadım birkaç bölüm arasında kaldım.DUvara kalkanları yerleştirdigin yerden mi bahsediyosun yoksa yürüyen bir platform üzerinde tam tersi yöne gidilen yermi???

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git

charteux
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 10/03/2007 :  12:38:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
baroTR tarafından yazılan:

Valla Nereyi anlattıgını anlayamadım birkaç bölüm arasında kaldım.DUvara kalkanları yerleştirdigin yerden mi bahsediyosun yoksa yürüyen bir platform üzerinde tam tersi yöne gidilen yermi???

bir kapıda iki savaşçı kabartması var. O kabartmalarda eksik iki kalkanı bulup yerleştirdiğin bölüm. Hatta kalkanlardan biri yeşil renkte parlıyor, diğeri mavi renkte parlıyor... Yeşili aldım yerleştirdim fakat mavi kalkanı alıp iskeletlerden kurtulamıyorum... Mavi kalkana giden yolu tarif edeyim belki yardımı olur...ip ile bulundugunuz yerden dibe doğru inip yine başka bir ip ile iki uçurum arasında karşıya geçiyorsunuz. Mavi kalkanı aldıgınız anda ise bulundugunuz kordiorda iskeletler çıkmaya ve dönüş yolunuz ise bir kütüğün yavaş yavaş üzerine gelmesiyle sizi sıkıştırmaya başlıyor.. Heh işte burada sıkışıp kalıyorum. En son o kütük ile girilemez kapı arasında kalıyorsunuz...

Charteux©
Sayfanın En Üstüne Git

charteux
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 10/03/2007 :  13:21:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
duvara kalkanları yerleştirilen yer diyelimm...

Charteux©
Sayfanın En Üstüne Git

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 10/03/2007 :  18:28:55  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ha tamam hatırladım oRda hatta blade of artemismiydi neydi mavi baltayı alıyosun.Orda amaç en kısa sürede Adamları kesip odunun gelmesini durduracan sonrada geldigin yoldan geri döneceksin.Orda baltayı kullan onun dönme hereketi var onunla hızlı kesip katliam yapmalısın orda

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git

charteux
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 12/03/2007 :  19:57:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eyvallah dostum, sağolasın...Dediğini yaptım sonuç başarılı... Fakay bu sefer de yeni bi yerde takıldım. Su altından bi yere çıktım. Arkamdaki kapı kapandı ve poseidon'un kızının heykeliyle aynı odada sıkışıp kaldım. Heykelin önündeki kitapta ise, "buradan çıkışı sadece poseidon'un kızı biliyor" diyor ama ne su altında ne de üstünde bi çıkış göremedim...

Charteux©
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000