|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| eaefe |
İletim - 14/03/2004 : 14:49:12 Arkadaşlar polis görevleri Restaurant bölümündeyim. En son aşamaya geldim. Boss ve adamını öldürmeden tutuklamam gerekiyor. Ancak tam adamların yanına geldiğimde benden kaçıyorlar. Bir türlü yapamadım. Konuyla ilgili bilgisi olan varmı ? Acaba yanlış bir şey mi yaptım ? |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| er_ac |
İletim - 14/03/2004 : 19:04:26 arkadaşım sanırım sen yakın dövüşü bilmiyorsun timinde bir tane pazulu yarma gibi bir adam olur yada sağ taraftaki adam resimlerinden muşta resmenin üzerine bakarsın hangisinde yıldız yanıyorsa ona tıklayınca zaten çıkartır muştayı sonra adamların üzerine tıklayınca adam koşar ve yumruk atar adamlar bayılınca kelepçe iconuna tıklarsın ve kelepçelersi adamları oyunu bitirdim yapamadığın bölüm olursa mail atabilirsin... |
| eaefe |
İletim - 14/03/2004 : 18:34:24 İyi fikir, açıkçası aklıma gelmemişti. Hemen deneyeceğim, teşekkürler. |
| falamir |
İletim - 14/03/2004 : 18:05:57 Senden kaçıyolar, peki nereye? Aklımda kalana göre diyecem ama kalan bişey olmadığı için biraz açıklama lazım, velhasıl kaçıyolarsa arkalarından yaklaşıp kafalarına odunu eklemek bir çözüm olabilir, bayılınca tutuklarsın... |
|
|
|