AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Chicago 1930
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

eaefe
Üye

İleti 8

İletim - 14/03/2004 :  14:49:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar polis görevleri Restaurant bölümündeyim. En son aşamaya geldim. Boss ve adamını öldürmeden tutuklamam gerekiyor. Ancak tam adamların yanına geldiğimde benden kaçıyorlar. Bir türlü yapamadım. Konuyla ilgili bilgisi olan varmı ? Acaba yanlış bir şey mi yaptım ?

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 14/03/2004 :  18:05:57  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Senden kaçıyolar, peki nereye? Aklımda kalana göre diyecem ama kalan bişey olmadığı için biraz açıklama lazım, velhasıl kaçıyolarsa arkalarından yaklaşıp kafalarına odunu eklemek bir çözüm olabilir, bayılınca tutuklarsın...

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

eaefe
Üye

İleti 8

İletim - 14/03/2004 :  18:34:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İyi fikir, açıkçası aklıma gelmemişti. Hemen deneyeceğim, teşekkürler.
Sayfanın En Üstüne Git

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 14/03/2004 :  19:04:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım sanırım sen yakın dövüşü bilmiyorsun timinde bir tane pazulu yarma gibi bir adam olur yada sağ taraftaki adam resimlerinden muşta resmenin üzerine bakarsın hangisinde yıldız yanıyorsa ona tıklayınca zaten çıkartır muştayı sonra adamların üzerine tıklayınca adam koşar ve yumruk atar adamlar bayılınca kelepçe iconuna tıklarsın ve kelepçelersi adamları oyunu bitirdim yapamadığın bölüm olursa mail atabilirsin...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000