|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| bobo |
İletim - 30/03/2004 : 23:34:56 yeri burası mı tam bilemedim ama başka yerde bulamadım. sorun CSI-2 oyununun yazılarının ve bazı görüntülerinin çıkmaması. bu durum oyunu oynanmaz kılıyor. sanırım aynı sorun 1. CSI içinde vardı, ben rastlamamıştım gerçi.. şimdi ne yapmam gerek bulamıyorum..ya da bu sorun halledilebilir mi? bilen varsa söyler mi? |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| mort |
İletim - 03/04/2004 : 10:06:41 dil seceneklerinde(yerel ayarlar,regional options) türkçe yerine hepsini ingilizce yap.. sorun hallolur. |
| Rappier |
İletim - 31/03/2004 : 16:46:59 Yazıların okunamaması gibi bir olaya Gta3'de rastlamıştım. Yazıların yerinde beyaz kutular vardı. Bu sorunu ekran kartının en son sürüm driver'larını yükleyerek çözdüm. Kesin olmamakla birlikte sendekide benzer bir ekran kartı problemi olabilir. Bence son sürüm'leri yükleyip bir dene.... |
| thakki1 |
İletim - 31/03/2004 : 02:39:12 oyunu oynamadığım için bilemiyorum ama oyunun içindeki ayarlardan subtitles diye bir seçenek varsa onu işaretlemeyi deneyebilirsin, ama Erman'ın dediği gibi oyunun kopya olmasından kaynaklanan bir sorunsa yanlış adreste çözüm arıyorsun |
| Rmn |
İletim - 30/03/2004 : 23:56:23 bu oyununuzun korsan olmasından kaynaklanıor olabilir. bu sitede bu konuda yardım bulamazsınız. site ve forum kurallarımız gereğince kopya ve korsan oyun hakkında herhangi birşey konuşmak veya tartışmak yasak. |
|
|
|