AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 alt yazı sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

bobo
Üye

İleti 14

İletim - 30/03/2004 :  23:34:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yeri burası mı tam bilemedim ama başka yerde bulamadım. sorun CSI-2 oyununun yazılarının ve bazı görüntülerinin çıkmaması. bu durum oyunu oynanmaz kılıyor. sanırım aynı sorun 1. CSI içinde vardı, ben rastlamamıştım gerçi.. şimdi ne yapmam gerek bulamıyorum..ya da bu sorun halledilebilir mi? bilen varsa söyler mi?

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 30/03/2004 :  23:56:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu oyununuzun korsan olmasından kaynaklanıor olabilir. bu sitede bu konuda yardım bulamazsınız. site ve forum kurallarımız gereğince kopya ve korsan oyun hakkında herhangi birşey konuşmak veya tartışmak yasak.
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 31/03/2004 :  02:39:12  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunu oynamadığım için bilemiyorum ama oyunun içindeki ayarlardan subtitles diye bir seçenek varsa onu işaretlemeyi deneyebilirsin, ama Erman'ın dediği gibi oyunun kopya olmasından kaynaklanan bir sorunsa yanlış adreste çözüm arıyorsun

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 31/03/2004 :  16:46:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yazıların okunamaması gibi bir olaya Gta3'de rastlamıştım. Yazıların yerinde beyaz kutular vardı. Bu sorunu ekran kartının en son sürüm driver'larını yükleyerek çözdüm. Kesin olmamakla birlikte sendekide benzer bir ekran kartı problemi olabilir. Bence son sürüm'leri yükleyip bir dene....
Sayfanın En Üstüne Git

mort
Üye

Turkey
İleti 48

İletim - 03/04/2004 :  10:06:41  Bilgileri Göster  mort için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
dil seceneklerinde(yerel ayarlar,regional options) türkçe yerine hepsini ingilizce yap.. sorun hallolur.

bildiginiz uyeyim..
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000