|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| farabi |
İletim - 25/06/2004 : 16:56:11 Painkiller almayı düşünüyorun sizce nasıldır? Hangisi Daha zevkli sizce Manhunt-Painkiller? |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| m.ozudogru |
İletim - 27/06/2004 : 23:47:26 painkillir daha sürükleyici,daha zevkli. shadow nerdesin manhunt çorum da bile var.... |
| farabi |
İletim - 26/06/2004 : 11:00:18 Shadowwalker manhunt nasıl görünmez ya ben aydın nazillide oyuruyorum burda bile var! |
| shadowwalker |
İletim - 26/06/2004 : 01:30:59 painkiller hikaye olarak beni tatmin etmiş olsada özellikle sonunda delirdim.. sen bütün oyun boyunca adamlarının canını göster son adamda göstermeyerek kıyak yap.. doğru bir iş mi yaptık yanlış bir işmi yaptık anlamadık.. zar zor bitirdik gerçi ama olan sinirlerime oldu birkaç yaş yaşlandım oyunu bitirecem diye.. painkiller çok fazla kafa yormuyor genelde.. gideceğin öldüreceğin adamlar belli, hatta yerleride belli.. fena değil aslında rahatlıkla vasatın üstünde denebilir. manhunt ise daha canım memleketimde görülmediği için yorum yapamayacağım... |
| bomkonger |
İletim - 25/06/2004 : 23:01:24 Painkiller bence çok dandik ama bazı hatta birçok arkadaş beğenmiş saçma bi oyun bence adamları deşip duruyorsun görüntü ve sesi çok iyi bunun yanında |
|
|
|