AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Painkiller -görüşleriniz-
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

farabi
Üye

İleti 5

İletim - 25/06/2004 :  16:56:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Painkiller almayı düşünüyorun sizce nasıldır?
Hangisi Daha zevkli sizce Manhunt-Painkiller?

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 25/06/2004 :  23:01:24  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Painkiller bence çok dandik ama bazı hatta birçok arkadaş beğenmiş saçma bi oyun bence adamları deşip duruyorsun görüntü ve sesi çok iyi bunun yanında
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 26/06/2004 :  01:30:59  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
painkiller hikaye olarak beni tatmin etmiş olsada özellikle sonunda delirdim.. sen bütün oyun boyunca adamlarının canını göster son adamda göstermeyerek kıyak yap.. doğru bir iş mi yaptık yanlış bir işmi yaptık anlamadık.. zar zor bitirdik gerçi ama olan sinirlerime oldu birkaç yaş yaşlandım oyunu bitirecem diye.. painkiller çok fazla kafa yormuyor genelde.. gideceğin öldüreceğin adamlar belli, hatta yerleride belli.. fena değil aslında rahatlıkla vasatın üstünde denebilir. manhunt ise daha canım memleketimde görülmediği için yorum yapamayacağım...

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

farabi
Üye

İleti 5

İletim - 26/06/2004 :  11:00:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Shadowwalker manhunt nasıl görünmez ya ben aydın nazillide oyuruyorum burda bile var!
Sayfanın En Üstüne Git

m.ozudogru
Üye

Turkey
İleti 61

İletim - 27/06/2004 :  23:47:26  Bilgileri Göster  m.ozudogru için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
painkillir daha sürükleyici,daha zevkli. shadow nerdesin manhunt çorum da bile var....
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000