|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| LewentS |
İletim - 24/09/2004 : 02:15:21 Selam arkadaslar,bataklıktaki(SWAMP) buyuk canavarla basım belada.bir turlu gecemıyorum,kolunu bataklıga sokuyor,pompalı tufegın mavi ısınıyla kolunu donduruyor gıbı bıseyler buldum ama nası öldürücem kafiri bilmiyorum ,yardım plsss |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| [BLuE]sCoRplOn_tr |
İletim - 19/10/2004 : 19:03:18 yanlış düşünme bence mükemmel bir oyun iskelet yığınına lazer atsan herhangi biryerinden kan gelecek değil ya Özellikle Kazık Fırlatan Silah !!! Hiç bir oyunda olmayan birşey var. Kazığı fırlatıyorsun ve duvar kenarındaysa duvara saplanıyor bu özellik hiçbir oyunda yok ! |
| Razz_RaziEL |
İletim - 27/09/2004 : 22:58:25 ya bırak o oyunu..belli bi süre sonra bi bka benzemiyo o oyun ne o ole herbiyerden sürü sürü geliolar bayıyo belli bi süre sonra bide atari oyunlarında bile adamlar doğru düzgün ölüyodu bunda bkunu çıkarmıslar adam biren altı eşit parçaya ayrılıyo..aslında bazı fizik kuralları felan güsel ama tabi sana kalmıs aldığın zevk senin di mi :).. |
| Lightning |
İletim - 24/09/2004 : 22:06:16 Slm dost, orda kabarcıklar war baya büyük, görmüşündür mutlaka.. canavar onların yanından geçerken weya yakınken onlara ateş edecen. onlarda patlayıp yaratığın canını götürecek. böle böle geçecen. yane ben öle biliom:) kolay gelsin. Farewell. |
|
|
|