AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 PAIN KILLER
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

LewentS
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 24/09/2004 :  02:15:21  Bilgileri Göster  LewentS için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam arkadaslar,bataklıktaki(SWAMP) buyuk canavarla basım belada.bir turlu gecemıyorum,kolunu bataklıga sokuyor,pompalı tufegın mavi ısınıyla kolunu donduruyor gıbı bıseyler buldum ama nası öldürücem kafiri bilmiyorum,yardım plsss

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 24/09/2004 :  22:06:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Slm dost, orda kabarcıklar war baya büyük, görmüşündür mutlaka.. canavar onların yanından geçerken weya yakınken onlara ateş edecen. onlarda patlayıp yaratığın canını götürecek. böle böle geçecen. yane ben öle biliom:) kolay gelsin. Farewell.

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

Razz_RaziEL
Üye

İleti 5

İletim - 27/09/2004 :  22:58:25  Bilgileri Göster  Razz_RaziEL için bir ICQ İletisi Gönder  Razz_RaziEL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Razz_RaziEL için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bırak o oyunu..belli bi süre sonra bi bka benzemiyo o oyun ne o ole herbiyerden sürü sürü geliolar bayıyo belli bi süre sonra bide atari oyunlarında bile adamlar doğru düzgün ölüyodu bunda bkunu çıkarmıslar adam biren altı eşit parçaya ayrılıyo..aslında bazı fizik kuralları felan güsel ama tabi sana kalmıs aldığın zevk senin di mi :)..

WhaT DOEs NOt KiLL YoU WiLL MakE YoU WisH iT HaD!! _razz
Sayfanın En Üstüne Git

[BLuE]sCoRplOn_tr
Seçkin Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 19/10/2004 :  19:03:18  Bilgileri Göster  [BLuE]sCoRplOn_tr için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yanlış düşünme bence mükemmel bir oyun iskelet yığınına lazer atsan herhangi biryerinden kan gelecek değil ya Özellikle Kazık Fırlatan Silah !!!
Hiç bir oyunda olmayan birşey var.
Kazığı fırlatıyorsun ve duvar kenarındaysa duvara saplanıyor bu özellik hiçbir oyunda yok !

Oyun bittikten sonra Şah da Pion da aynı kutuya konur!
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000