AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Revolution Yardım!!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
bahoa İletim - 04/12/2004 : 14:52:13
Arkadaşlar bu oyunu bilenler varsa savaşa yada oyun nasıl bi şyse amacı neyse ona nasıl başlanacağını yazarsa sevinirim.
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Geppettous İletim - 04/12/2004 : 23:04:08
Evet orası senin eğitim yerin,hareketleri öğrenme aşaması.Orayı bitirince tekrar bara gideceksin konuşmalar vs.ordan çık ve aşağı asansörle inecek ve asıl dediğim kapıların oraya geleceksin,oyun yani görevin başlayacak,bunlar hatırladıklarım.Yukarı kontrol odasına çık ordan panelleri aktifle ve sırayla kapılardan gir her biri ayrı görevin var tabi birazda bulmacalı geçişler.
bahoa İletim - 04/12/2004 : 20:43:43
sağol arkadaş. oyu aynı.fakat hani bu borulardan atlama falan var ya oraları geçecekmiyiz.yani bu atlamala tellere tırmanmalar çöplük falan geçincemi hreket başlıyor?? aydınlatırsan ii olur. valla bende bırakma aşamasındayım
Geppettous İletim - 04/12/2004 : 16:08:38
Eğer aynı oyundan bahsediyorsak,oyuna başladığında devasa bir binanın önünde iniyor(sanırım işe yeni başlayan birisiydin)ve bina içinde barda çeşitli konuşmalardan sonra bir şeyler döndüğünü farkedip tabi onlarda seni farkediyor:) ve macera başlıyordu.Oyun FPS ilk başlarda barda birileri konuş,işe başlama senin deneme sürecin gibi(kontrol tuşlarını nasıl kullanacağın) daha sonra tekrar bara gel ve aksiyon başlıyor aşağı iniyor ve dört kapıyı sırayla geziyorsun ortadaki kulede o kapıları açmak için kontrol var yaratıklar ve çıkış yolu bulmalar vs. devam ediyor.Malesef oyunun ortalarında bırakmıştım(sistem yetmedi)sonrada oynamak kısmet olmadı,oynanabilir bir oyun ne yazik ki takip ettiğim kadarı ile fazla oynayan olmadı,hatta oyna bitir eminim bitiren ilk sen olacaksın;)kolay gelsin,

0.02 Snitz Forums 2000