AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Revolution Yardım!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

bahoa
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 04/12/2004 :  14:52:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bu oyunu bilenler varsa savaşa yada oyun nasıl bi şyse amacı neyse ona nasıl başlanacağını yazarsa sevinirim.

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 04/12/2004 :  16:08:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer aynı oyundan bahsediyorsak,oyuna başladığında devasa bir binanın önünde iniyor(sanırım işe yeni başlayan birisiydin)ve bina içinde barda çeşitli konuşmalardan sonra bir şeyler döndüğünü farkedip tabi onlarda seni farkediyor:) ve macera başlıyordu.Oyun FPS ilk başlarda barda birileri konuş,işe başlama senin deneme sürecin gibi(kontrol tuşlarını nasıl kullanacağın) daha sonra tekrar bara gel ve aksiyon başlıyor aşağı iniyor ve dört kapıyı sırayla geziyorsun ortadaki kulede o kapıları açmak için kontrol var yaratıklar ve çıkış yolu bulmalar vs. devam ediyor.Malesef oyunun ortalarında bırakmıştım(sistem yetmedi)sonrada oynamak kısmet olmadı,oynanabilir bir oyun ne yazik ki takip ettiğim kadarı ile fazla oynayan olmadı,hatta oyna bitir eminim bitiren ilk sen olacaksın;)kolay gelsin,

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

bahoa
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 04/12/2004 :  20:43:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sağol arkadaş. oyu aynı.fakat hani bu borulardan atlama falan var ya oraları geçecekmiyiz.yani bu atlamala tellere tırmanmalar çöplük falan geçincemi hreket başlıyor?? aydınlatırsan ii olur. valla bende bırakma aşamasındayım
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 04/12/2004 :  23:04:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet orası senin eğitim yerin,hareketleri öğrenme aşaması.Orayı bitirince tekrar bara gideceksin konuşmalar vs.ordan çık ve aşağı asansörle inecek ve asıl dediğim kapıların oraya geleceksin,oyun yani görevin başlayacak,bunlar hatırladıklarım.Yukarı kontrol odasına çık ordan panelleri aktifle ve sırayla kapılardan gir her biri ayrı görevin var tabi birazda bulmacalı geçişler.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000