AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 PUSU(İlk üç boyutlu Türk oyunu)

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
bomkonger İletim - 25/05/2005 : 22:05:18
Arkadaşlar sitede kopya oyun hakkında konuşmak yasak ama sitedeki birçok kişi gibi bende korsan oyun alıyorum.Ama PUSU Türk lerin yaptığı 3 boyutlu ilk oyun.Fiyatı diğer oyunların çeyrek fiyatı kadar(20ytl)Ben gittim hem kendime hem arkadaşa orjinal aldım.Millet neden Türkiye oyun yapımında geri diyor.Alın size Türk oyunu.Destek olalım bizde.

--------------------------------------------------------------------

Reklam yapmış gibi oldu biraz yaw
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ramco17 İletim - 01/07/2005 : 14:13:20
çok haklısın krondor.
bende senin gibi düşünüyorum öncelikle müşteri MEMNUNİYETİ...
|KRONDOR| İletim - 01/07/2005 : 02:33:55
Eh, bu işe başlayan kişilerin ilk amacı çok para kazanmak değil, müşteri memnuniyeti olmalı. Müşteriler memnun olmadıktan sonra, çok para kazanıp yeni bir oyuna başlasalar n'olcak. Diğer oyunlarına, oyuncular önyargıyla yaklaşacak veya işin yasadışı yollarına başvuracaklar.
ramco17 İletim - 01/07/2005 : 01:03:03
yapımcılar belki burda oyun severleri çok kızdırmış ama onlarında tek amacı bence bu işten çok para kazanmak!
|KRONDOR| İletim - 01/07/2005 : 00:58:44
ramco17, oyunu eleştirmiyoruz biz. Sadece yapımcıların yanlış politikasını eleştiriyoruz. Kullandıkları kopya koruma sistemine hiçbir oyunda rastlamadım. Neden rastlamadığımız da apaçık ortada. Onların da biliyor olması lazımdı bunu.
ramco17 İletim - 01/07/2005 : 00:57:27
orjinal oyun almak güzel birşey ama fıyatlar o isteğimizi geri çeviriyor eğer gerçekten fiyatlar düşerse çok iyi olur bencedee korsan oyun almayada gerek kalmayacak artık ama şimdilik bunu düşünmek bile hayal bencee!

0.02 Snitz Forums 2000