AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 PUSU(İlk üç boyutlu Türk oyunu)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 25/05/2005 :  22:05:18  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar sitede kopya oyun hakkında konuşmak yasak ama sitedeki birçok kişi gibi bende korsan oyun alıyorum.Ama PUSU Türk lerin yaptığı 3 boyutlu ilk oyun.Fiyatı diğer oyunların çeyrek fiyatı kadar(20ytl)Ben gittim hem kendime hem arkadaşa orjinal aldım.Millet neden Türkiye oyun yapımında geri diyor.Alın size Türk oyunu.Destek olalım bizde.

--------------------------------------------------------------------

Reklam yapmış gibi oldu biraz yaw

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 26/05/2005 :  00:11:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Alacaklara önceden bilgi. Oyunu oynayabilmek için Internet üzerinden "bir defaya mahsus" aktivasyon yapmalısınız. Yani kutudan çıkan şifreyi aktif etmeniz gerekiyor. Ancak tırnak içine aldığım kısım önemli. Çünkü oyunu yükledikten sonra, eğer format atmak zorunda kalırsanız oyunu bir daha yükleyemiyorsunuz. Şu an bildiğim kadarıyla yapımcılar bu konuda bir şeyler yapmaya çalışıyorlar; ancak ne zaman sonuca ulaşırlar bilmiyorum. Eğer oyunu almayı düşünüyorsanız (ki tavsiye ederim, desteklemek gerekiyor) ya yüklemek için biraz daha bekleyin, ya da yükledikten sonra lisansınızı yedekleyin.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 26/05/2005 :  12:41:11  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu tip türk oyunlarının gelişip güzelleşmesi için orjinal alın! 75yytl de olsa alcaktım hemide 20 ytl arkadaşlar lütfen türk oyunlarına katkımız olsun...

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 26/05/2005 :  20:01:09  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İlk 3 boyutlu oyun değil sanırım Ehl-i Seyf adlı oyun da 3 boyutlyudu

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

SINISA_11
Üye

Turkey
İleti 175

İletim - 26/05/2005 :  20:58:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
farketmez 100 mılyonda verılır ( bıraz salaklık olur ama ) adamın cok ıyı oyun yapması gerekır turku arabı ıtalyanı farketmez kalıtelı oyun yapsın yeter verdıgın paranın hakkını alman lazım onlar 70 mılyonda yaparlardı ama daha cok satsın reklam olsun dıye 20 ye verıolardır bence cok guzel bır dusunce
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 26/05/2005 :  23:14:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
farketmez 100 mılyonda verılır

O kadar da değil

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com