|
| Yazar |
Konu  |
|
bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531 |
İletim - 25/05/2005 : 22:05:18
|
Arkadaşlar sitede kopya oyun hakkında konuşmak yasak ama sitedeki birçok kişi gibi bende korsan oyun alıyorum .Ama PUSU Türk lerin yaptığı 3 boyutlu ilk oyun.Fiyatı diğer oyunların çeyrek fiyatı kadar(20ytl)Ben gittim hem kendime hem arkadaşa orjinal aldım.Millet neden Türkiye oyun yapımında geri diyor.Alın size Türk oyunu.Destek olalım bizde.
--------------------------------------------------------------------
Reklam yapmış gibi oldu biraz yaw |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 26/05/2005 : 00:11:01
|
| Alacaklara önceden bilgi. Oyunu oynayabilmek için Internet üzerinden "bir defaya mahsus" aktivasyon yapmalısınız. Yani kutudan çıkan şifreyi aktif etmeniz gerekiyor. Ancak tırnak içine aldığım kısım önemli. Çünkü oyunu yükledikten sonra, eğer format atmak zorunda kalırsanız oyunu bir daha yükleyemiyorsunuz. Şu an bildiğim kadarıyla yapımcılar bu konuda bir şeyler yapmaya çalışıyorlar; ancak ne zaman sonuca ulaşırlar bilmiyorum. Eğer oyunu almayı düşünüyorsanız (ki tavsiye ederim, desteklemek gerekiyor) ya yüklemek için biraz daha bekleyin, ya da yükledikten sonra lisansınızı yedekleyin. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
EmmaFan
Üye

İleti 394 |
İletim - 26/05/2005 : 12:41:11
|
| Bu tip türk oyunlarının gelişip güzelleşmesi için orjinal alın! 75yytl de olsa alcaktım hemide 20 ytl arkadaşlar lütfen türk oyunlarına katkımız olsun... |
Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 26/05/2005 : 20:01:09
|
| İlk 3 boyutlu oyun değil sanırım Ehl-i Seyf adlı oyun da 3 boyutlyudu |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
SINISA_11
Üye

Turkey
İleti 175 |
İletim - 26/05/2005 : 20:58:31
|
| farketmez 100 mılyonda verılır ( bıraz salaklık olur ama ) adamın cok ıyı oyun yapması gerekır turku arabı ıtalyanı farketmez kalıtelı oyun yapsın yeter verdıgın paranın hakkını alman lazım onlar 70 mılyonda yaparlardı ama daha cok satsın reklam olsun dıye 20 ye verıolardır bence cok guzel bır dusunce |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 26/05/2005 : 23:14:00
|
alıntı: farketmez 100 mılyonda verılır
O kadar da değil  |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |