AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 SWAT 4 acil yardım

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Hasan Kahraman İletim - 15/06/2005 : 12:50:32
Merhaba arkadaşlar size bişey sorucam bu oyundaki ekip elemanları değiştirilemitor mu? abi bu adamlar çok aptal yaa kusura bakmayın ama içeriye gönderiyorum adamları hıyar herifler benim yüzüme bakarak içeri giriyo sonrada keklik misali avlanıyo bide şöyle bi sorunum var abi adamlar neden teröristlerle konuşma gereği duyuyorlar hiç anlamıyorum adam kaçıp gidiyo ya gözlerinin önünden bizimkiler hala bağırmaya çalışıyorlar adam hiç durur mu basıp gitti bunlar nasıl gördüğü gibi ateş eder bunların bi ayarı yok mu? varsa ne olur söyleyin ben en kolay bölümü bu salaklar yüzünden 50 kere oynayamam malesef he bida unutmadan ben bu oyunu kendi bilgisayarımda oynayamıyorum P4 2.4 ATI RADEON 9200 512DDR ama bilgisayar oynatmıyor tam açılacak siyah bi ekran ardından masaüstüne atıyo he bide utanmadan hata veriyo grafik hızlandırıcısı mı ne düzgün çalışmıyormus ondan VGA mı nedir anlayanınız varsa bi el atsın be dostlarım ne olur
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Hasan Kahraman İletim - 17/06/2005 : 17:04:47
valla herşeyi yaptım olmuyo bide ben bişey merak ettim bu oyunda kaç bölüm var bsanırım bütün bölümleri bitirdim de
omersinan İletim - 16/06/2005 : 20:42:22
Yuh be abii. Ne alakas1 var??
suatyazar İletim - 16/06/2005 : 18:24:51
Kardeşim bilgisayarında çok yer kaplayanları hatta bütün oyunlarını sil sonra grafiğin hızlanır....
omersinan İletim - 15/06/2005 : 19:38:28
Ya karde_ sende amma soruyon haaa adamlar nerden geliyomu_. Ben nerden biliyim yaa?

O hata mesaji dedigimde ben seni yanlis anlamisim yaa pardon. Ben zannettim oyunu actinda yavas calisiyo :)) mesajini tam okumamisim da..
Hasan Kahraman İletim - 15/06/2005 : 18:10:54
Dostum herşeyi anladım da ben oyunu hiç açamıyorum ki bana hata mesajı versin açsam canım feda istediği kadar mesaj versin bu bir ikincisi bu adamlar nerden geliyo kardeş arabadan mı geliyo yürüyerek bi anda yanına mı geliyolar leylekler bacadan mı birakıyo NERDEN??? :))

0.03 Snitz Forums 2000