Merhaba arkadaşlar size bişey sorucam bu oyundaki ekip elemanları değiştirilemitor mu? abi bu adamlar çok aptal yaa kusura bakmayın ama içeriye gönderiyorum adamları hıyar herifler benim yüzüme bakarak içeri giriyo sonrada keklik misali avlanıyo bide şöyle bi sorunum var abi adamlar neden teröristlerle konuşma gereği duyuyorlar hiç anlamıyorum adam kaçıp gidiyo ya gözlerinin önünden bizimkiler hala bağırmaya çalışıyorlar adam hiç durur mu basıp gitti bunlar nasıl gördüğü gibi ateş eder bunların bi ayarı yok mu? varsa ne olur söyleyin ben en kolay bölümü bu salaklar yüzünden 50 kere oynayamam malesef he bida unutmadan ben bu oyunu kendi bilgisayarımda oynayamıyorum P4 2.4 ATI RADEON 9200 512DDR ama bilgisayar oynatmıyor tam açılacak siyah bi ekran ardından masaüstüne atıyo he bide utanmadan hata veriyo grafik hızlandırıcısı mı ne düzgün çalışmıyormus ondan VGA mı nedir anlayanınız varsa bi el atsın be dostlarım ne olur
Öncelikle takim arkadaslari konusunda haklisin gercekten cok haklisin cok aptal adamlar bütün isleri senin yapman gerekiyor. Bende baze bir turu 5-6 kere oynuyorum. Benim tavsiyem isleri onlara b1rakma. Bi kapidan girmeden once icerisini gözetle. Kalabaliksa gaz at sonra adamlara kap1y1 açt1r ama en önce sen gir. Gaz at1nca adamlar sana saldiramiyo yanlarina gidip bagirince (F tusuna basarak bag1rabilirsin) teslim oluyorlar. Böylece onlar1 yakalayip daha cok puan alabilirsin.
Tutukluk sorunu bendede var. Bendede 512mb ram var ve ara s1ra ram yetmiyor diye uyari veriyor. Oyunla beraber hiçbir program calistirmamaya dikkat et.
Degistirilemiyor. Ölürseler yerine farkli adamlar geliyo. Sadece isimleri farkl1 arkalarinda isimleri yaziyor zaten. Ama sen degissin diye oldurme cünkü sadece isimleri farkli. Yine ayni aptallar.
Abi ben anlamadım adamlar ne zaman ölüyo ne zaman yeni adamlar geliyo kim geliyo yerlerine nerden geliyo sunu daha ayrıntılı anlatırmısın lütfen zaten ben öldürünce onlarda beni öldürüyo şerefsizler :))
1. Oyunun yavaş çalışması Büyük bi ihtimalle ram'den kaynaklanıyor. Çünkü benim sistemim senden daha kötü. Sadece ram'imiz aynı ve bende grafikler full detay iken sadece ara sıra "ram yetmiyor" diye uyarı veriyor.
2. Adamlarının aptallık olayı Evet elemanların gerçekten çok aptal. Öncelikle adamlarına sakın gaz at ve içeriye dal gibi emirler verme. Çünkü adamlar gazı odaya atması gerekirken kapının dibine atıyor ve olan sana oluyor. Onlara içeriyi temizleyin emrini ver ve o sırada kapıyı açar açmaz bombayı sen at. Bİde içeriyi gözetlemeden dalma. Hani bi alet var kapı altından sokuyosun ve içeriyi gözetliyosun. Onu kullan. Eğer doluysa bombalarını kullan. Bİde sana bi taktik veriyim. Eğer içeride çok adam varsa gaz at ve hepsinin yanına gidip bağır. Böylece adamların hepsi teslim olur. Acayip iyi puan alırsın. Ama riskli bi olay en azından 1-2 tanesini öldürmen gerekebilir. Çünkü sen ona bağırınca o teslim olmazsa birden ateş edebiliyo zaten 2 mermide işin bitiyo.
3. Adam değiştirme olayı Adamlarını değiştiremiyorsun. Zaten değiştirsende hepsi aynı. Mesela bazı görevlerde adam kaybedince yerine başka bi adam geliyo ama yine aynı aptal bunların hepsi.
Taktiğe ihtiyacın varsa söyle ben bayaa iyiyim bu işte :))